Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Στιγμές ανεμελιάς στα καλύτερα beach bars της Αγίας Νάπας

Αυτό το καλοκαίρι πάμε για βουτιές στα επτά καλύτερα παραθαλάσσια μπαράκια της Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2019

Κι αυτό το καλοκαίρι θα πάμε παραλία... Εξάλλου το καλοκαίρι είναι φτιαγμένο για ιστορίες με πρωταγωνιστές φυσικά τη θάλασσα, την ξεγνοιασιά, τα cocktail, την ταξιδιάρικη μουσική και την παρέα.

Και αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, θα κάνουμε check in στα αγαπημένα μας παραλιακά στέκια της περιοχής.

Beachouse @ the Dome
Θα το βρεις στην παραλία Μακρόνησος, στο ξενοδοχείο Dome. Το χρώμα του λευκού κυριαρχεί στον χώρο και δένει απόλυτα με το μπλε της θάλασσας, αφού πρόκειται για ‘ένα σπίτι’ κυριολεκτικά στη θάλασσα. Λευκά gazebo με τεράστια μαξιλάρια και αναπαυτικοί καναπέδες, στους οποίους μπορείς να καθίσεις για να δεις τη θέα ή να ξαπλώσεις για ηλιοθεραπεία συνθέτουν το σκηνικό. Κι όλα αυτά συνάδουν απόλυτα με την ηρεμία και την αύρα του μαγαζιού. Εδώ θα σε περιποιηθούν ιδιαίτερα προσφέροντάς σου καφέ, cocktail, σνακ και άλλα. Τα platter φρούτων είναι ιδανικά για την παραλία.
(23721006, 23722233) Μακρονήσου, Dome Beach Hotel, Αγία Νάπα. Δ-Κ 10.00-18.00.

Marcelo’s Beach Bar
Το Marcelo’s φέτος επεκτάθηκε, μεγάλωσε και… χαλάρωσε ακόμα περισσότερο. Το beach bar, φτιαγμένο με ξύλο, σου θυμίζει εξωτικό νησί, αφού αυτό που αντικρίζεις εκεί είναι κρυστάλλινα νερά, ξανθή άμμο και ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα. Το πρωί σερβίρει καφέδες, παγωτά και σνακ, ποτά και δροσιστικά cocktail. Απόλαυσε την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα σε όλο της το μεγαλείο.
(97828554) Κρυού Νερού 4, Αγία Νάπα.



Kaliva on the beach
Η Kaliva παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις, αφού κατάφερε να κλέψει την παράσταση προσφέροντας μια μοναδική και άκρως καλοκαιρινή εμπειρία. Γουστόζικα και πολυτελή κρεβατάκια, υπέροχη ατμόσφαιρα και μοναδικές γαστρονομικές επιλογές που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό. Αίσθηση κάνουν τα πάρτι που διοργανώνονται στο μπαρ με ξέφρενη μουσική, φευγάτη διάθεση και ανεβασμένους ρυθμούς.
(99954535) Παραλία Πανταχού, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Δ-Κ 09.00-24.00.



Nissaki Ayia Thekla
Ένα στέκι αλλιώτικο από τα άλλα. Θα το βρεις σε μια από τις πιο όμορφες και ήσυχες παραλίες, αυτήν της Αγίας Θέκλας του Δήμου Σωτήρας. Ένας all day χώρος φτιαγμένος για σένα που γουστάρεις χαλαρές καταστάσεις, πίνοντας καφεδάκι, τσιμπώντας κάποιο σνακ και απολαμβάνοντας το ποτό σου με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
(23725151) Παραλία Αγίας Θέκλας, Σωτήρα. Δ-Κ 09.00-02.00.



Molos SeaSide
Ένα μικρό και συμπαθητικό beach bar στους τόνους τους λευκού, σ’ ένα καταπράσινο τοπίο με ψάθινες ομπρέλες, σε περιμένει να αράξεις με την παρέα. Μπορείς να πάρεις το freddo σου κατηφορίζοντας προς την παραλία, να καθίσεις για ένα smoothie κι, αν πεινάς, καταλάγιασε την πείνα σου με ένα σάντουιτς λούντζα-χαλλούμι (€4.90), burger, γύρο, άλλα σνακ και δροσερά παγωτά.
(99916999) 1ης Οκτωβρίου 19, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Δ-Κ 09.00-20.00.



Isola beach bar 
Στο γραφικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, πάνω στη διάσημη παραλία Nissi, ένας παραλιακός all day χώρος, που έκανε πέρσι εντυπωσιακή άφιξη, αποτελεί αγαπημένο προορισμό χαλάρωσης και διασκέδασης προσφέροντας συγχρόνως εκπληκτική θέα προς την καταγάλανη θάλασσα και το παραδεισένιο σκηνικό που απλώνεται μπροστά σου. Σε αυτό το κομψό beach bar θα βρεις ξαπλώστρες για να απολαύσεις τον καλοκαιρινό ήλιο παρέα με καφέδες, detox ποτά, δροσερά cocktail και ανεβαστική μουσική. Το Isola Beach Βar σού δίνει την επιλογή να απολαύσεις προσεγμένα πιάτα μεσογειακής κουζίνας, μέσα απο ένα μενού με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές.
(23704197) Λεωφ. Νησί, Αγία Νάπα.



Paradisos beach venue
O μικρός παράδεισος που θα βρεις στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας έχει πλέον αναβαθμιστεί για να σου προσφέρει μια μοναδική, καλοκαιρινή εμπειρία από το πρωί στην παραλία μέχρι το βραδάκι στο μπαρ. Οι ωραίες ξαπλώστρες, τα ολοκαίνουρια πολυτελή gazebo, τα δροσιστικά ροφήματα, τα νόστιμα σνακ, οι πιατέλες με τα φρούτα ή sushi, τα ιδιαίτερα cocktail και οι εξαιρετικές επιλογές των dj συμπληρώνουν απόλυτα την καλοκαιρινή σου ημέρα εδώ. Πλέον μπορείς να απολαύσεις το sushi σου και στο νέο sushi bar του, Ukiyo, μαζί με ναργιλέ.
(99529497) Σκλάβου 8, Λιμανάκι Αγίας Νάπας. Δ-Κ 09.00-24.00.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close