Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτά είναι τα νέα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά

Ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά και ξενοδοχεία που ανακαινίζονται και περιμένουμε να ανοίξουν και επίσημα

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2019

Η καλοκαιρινή σεζόν μόλις ξεκίνησε. Ολοκαίνουρια, μοντέρνα ξενοδοχεία ετοιμάζονται πυρετωδώς να υποδεχθούν τον μεγάλο όγκο τουριστών που αναμένεται πως θα κάνει φέτος διακοπές στην Κύπρο.



Kokkinos Boutique Ηotel
Το νέο, ντιζαϊνάτο boutique hotel του Πρωταρά έκανε την εμφάνισή του λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν. Πρόκειται για το Kokkinos Boutique Hotel, το οποίο συνδυάζει φρεσκάδα, πολυτέλεια, κομψότητα και βρίσκεται στην καρδιά του Πρωταρά, μόλις σε απόσταση αναπνοής από την παραλία Fig Tree Bay. Στον σχεδιασμό του ξενοδοχείου δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αισθητική, στην άνεση και στις απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη και σε συνδυασμό με την αυθεντική φιλοξενία αποτελεί ιδανική επιλογή για διακοπές. Το ξενοδοχείο διαθέτει 70 δωμάτια και ξεχωρίζει για τη signature πισίνα του με το ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα της. Το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικά πακέτα διακοπών με την ευκαιρία του λανσαρίσματός του.
(23813950) Λεωφ. Πρωταρά 48, Πρωταράς.



NissiΒlu Ηotel
Ένα ολοκαίνουριο ξενοδοχειακό συγκρότημα άνοιξε την άνοιξη στο παραλιακό μέτωπο της κοσμοπολίτικης Αγίας Νάπας. Ένα υπερσύγχρονο, εντυπωσιακό και ντιζαϊνάτο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Nissi Beach με θέα τη θάλασσα και πρόσβαση στην παραλία. Το NissiΒlu Beach Resort διαθέτει τέσσερις ορόφους με πολυτελείς σουίτες και superior δωμάτια. Το ξενοδοχείο προσφέρει πολυτελείς υπηρεσίες και διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, τρία εστιατόρια, τρία μπαρ, spa, ειδικά διαμορφωμένο χώρο για παιδιά και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ντιζάιν και τις υπηρεσίες του.
(23200500) Λεωφ. Νησί 75 Γ, Αγία Νάπα.

Sunrise Jade Ηotel
Το βραβευμένο Sunrise Hotels Group καλωσορίζει στην οικογένειά του το νεότερο από τα μέλη του, το Sunrise Jade Hotel, ένα πολυτελές ξενοδοχείο αποκλειστικά για ενήλικες. Η κομψότητα αντικατοπτρίζεται σε όλες τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου δημιουργώντας ένα περιβάλλον ιδανικό για ζευγάρια. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, σ’ ένα ήσυχο περιβάλλον για να απολαύσεις μια ρομαντική απόδραση με το έτερόν σου ήμισυ. Το Sunrise Jade Hotel βρίσκεται πάνω από έναν όμορφο κολπίσκο, προσφέροντας μια συγκλονιστική θέα στους ενοίκους του. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο μπαρ, ένα εντός του ξενοδοχείου κι ένα στην πισίνα, spa και γυμναστήριο.
(23813700, 23831501) Πρωταράς.



Πολυαναμενόμενη άφιξη
Η αναμονή τελείωσε. Το νέο ξενοδοχείο στον Πρωταρά ακούει στο όνομα Leonardo Crystal Cove Protaras. Πρόκειται για ένα τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο, με 122 πολυτελή δωμάτια, Ultra All-Inclusive, μόνο για ενήλικες, με τρία εστιατόρια, ένα lounge μπαρ και θέα τη θάλασσα του Κόννου. Το πολλά υποσχόμενο ξενοδοχείο ανήκει στη γνωστή εταιρεία ξενοδοχείων Fattal Chain με έδρα το Ισραήλ και αποτελεί το τέταρτο της αλυσίδας στην Κύπρο.
(23845900) Λεωφ. Κόννου 45, Πρωταράς.



Coming soon…
Γι’ αυτό το ξενοδοχείο πρέπει να κάνεις ακόμη λίγη υπομονή, γιατί αυτή η άφιξη αναμένεται να συζητηθεί. Αναφερόμαστε στη νέα προσθήκη που ετοιμάζει η Tsokkos Hotels & Resorts με τη δημιουργία του πεντάστερου Chrysomare Beach Hotel & Resort στην Αγία Νάπα. Το ‘διαμάντι της λεωφόρου Νησί’, όπως το χαρακτηρίζει η ίδια η εταιρεία, βρίσκεται πάνω στη γνωστή παραλία Sandy Bay, μια από τις καλύτερες παραλίες της Κύπρου. Το ξενοδοχείο είναι υπό ανέγερση και θα καταλαμβάνει έκταση 54.000 τ.μ. με παραλιακό μέτωπο 300 μέτρων.

Σε ρυθμούς ανακαίνισης
Το Eleana Ηotel (23721640) στον Πρωταρά επέστρεψε ανανεωμένο και πανέτοιμο να υποδεχτεί ντόπιους και ξένους τουρίστες στις εγκαταστάσεις του. Αέρας ανανέωσης και στο κεντρικότερο σημείο της Αγίας Νάπας, καθώς το πλήρως ανακαινισμένο Limanaki Βeach Ηotel ανοίγει τις πόρτες του και υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους ενοίκους του. Aνανεωμένο υποδέχθηκε τη σεζόν και το μοντέρνο, family friendly Νestor Hotel (23722880) στην Αγία Νάπα και σου υπόσχεται αξέχαστες διακοπές.

Έντυπη έκδοση Check In Cyprus, Ιούνιος 2019 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close