Cine News , Κινηματογράφος

Δωρεάν προβολές ταινιών κάτω από τ' αστέρια στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμειας

Στο πλαίσιο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Λακατάμειας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2019

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λακατάμειας συνδιοργανώνει με τον Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, καλοκαιρινές προβολές ταινιών στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμειας.

Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 21:00 και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

WALL·E (26/6/2019) (K)
Ο WALL.E είναι το τελευταίο ρομπότ που έχει απομείνει σε μια Γη που είναι γεμάτη σκουπίδια και όλοι οι άνθρωποι έχουν καταφύγει στο Διάστημα. Ο WALL.E για 700 χρόνια συνέχισε να προσπαθεί να καθαρίσει το χάος με τα σκουπίδια, αλλά έχει αναπτύξει κάποιες μάλλον ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιδιότητες. Όταν ένα σκάφος φτάνει με ένα κομψό καινούριο ρομπότ, ο WALL · E σκέφτεται ότι βρήκε τελικά έναν φίλο και επιβιβάζεται μαζί του στο σκάφος όταν φεύγει. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Crazy, Stupid, Love (28/6/2019) (12)
Η ζωή ενός μεσήλικου συζύγου αλλάζει δραματικά όταν η σύζυγός του ζητάει διαζύγιο. Επιδιώκει να ξαναβρεί την ανδρική του ζωή με τη βοήθεια ενός νέου φίλου, του Jacob, ο οποίος του μαθαίνει πως να φλερτάρει τις γυναίκες. Η ταινία ήταν υποψήφια για μία Χρυσή Σφαίρα.

The Blind Side (30/6/2019) (12)
Η πραγματική ιστορία του Michael Oher, ενός άστεγου και τραυματισμένου αγοριού που έγινε All American ποδοσφαιριστής και η πρώτη επιλογή στο NFL draft pick, με τη βοήθεια μιας γυναίκας που τον φροντίζει και την οικογένειά της. Η ταινία κέρδισε το Όσκαρ πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της Sandra Bullock.

Hidden Figures (2/7/19) (K)
Η πραγματική ιστορία της Katherine G. Johnson, της Dorothy Vaughan και της Mary Jackson, Αφρο-Αμερικανών γυναικών που εργάζονται στη NASA και είναι οι εγκέφαλοι πίσω από μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην ιστορία - την εκτόξευση του αστροναύτη John Glenn σε τροχιά. Το οραματιστικό τρίο πέρασε όλα τα κοινωνικά και φυλετικά εμπόδια για να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές. Η ταινία ήταν υποψήφια για 3 Όσκαρ μεταξύ των οποιων και στην κατηγορία για Καλύτερη Ταινία της χρονιάς.

The Prestige (6/7/2019) (12)
Μια μυστηριώδης ιστορία δύο μάγων των οποίων η έντονη αντιπαλότητα τους οδηγεί σε μια δια βίου μάχη για υπεροχή - γεμάτη εμμονή, εξαπάτηση και ζήλια με επικίνδυνες και θανατηφόρες συνέπειες. Η ταινία ήταν υποψήφια για 2 Όσκαρ.

Blood Diamond (7/7/2019) (18)
Ένας πρώην μισθοφόρος που κατέληξε λαθρέμπορος. Ένας ντόπιος ψαράς. Μέσα από τον εκρηκτικό εμφύλιο πόλεμο που ξεπέρασε το 1999 τη Σιέρα Λεόνε, αυτοί οι άνδρες εντάσσονται σε δύο απελπισμένες αποστολές: ανάκτηση ενός σπάνιου ροζ διαμαντιού τεράστιας αξίας και διάσωση του γιου του ψαρά, στρατολογημένου ως παιδικού στρατιώτη, στις βίαιες δυνάμεις των ανταρτών που σπρώχνουν ένα πλήθος βασανιστηρίων και αιματοχυσία σε όλη τη χώρα.Η ταινία ήταν υποψήφια για 5 Οσκαρ μεταξύ των οποίων και στην κατηγορία Πρώτου Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Leonardo DiCaprio.

Πληροφορίες: 
Τετάρτη 26 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, 21:00. Πληρ. 22364000.
Είσοδος Ελεύθερη

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close