Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Σ' αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο θα κάνεις διακοπές με θέα στη θάλασσα

Υπέροχο, διαχρονικό, αναβαθμισμένο και πολυτελές, το εμβληματικό ξενοδοχείο στη Λεμεσό σε περιμένει για αξέχαστες διακοπές.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2019

Είναι μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού The Leading Hotels of the World. Το Amathus Βeach Ηotel ξεχωρίζει για την ανώτερη ποιότητα υπηρεσιών, την άριστη εξυπηρέτηση, τη ζεστή φιλοξενία και τον φιλικό χαρακτήρα, που το καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στην καταγάλανη θάλασσα και το πράσινο των τοπιοτεχνημένων, τροπικών κήπων του, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ειδυλλιακή διαμονή των ενοίκων του. Επίσης, υπάρχουν καλά μελετημένες διευκολύνσεις για οικογένειες.

Το Pelican Kids Club και ο καλά οργανωμένος χώρος Family Fun Park, η οικογενειακή πισίνα με δύο τσουλήθρες, καθώς επίσης και το The Outdoor Playground είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση για μικρούς και μεγάλους. Όσο για τη γαστρονομία των εστιατορίων του Amathus, αυτή είναι εξαιρετική! Το à la carte εστιατόριο Λιμανάκι, προσφέρει ανώτερης ποιότητας ψάρια και οστρακοειδή και είναι φημισμένο για την προνομιακή του τοποθεσία. Τα εστιατόρια The Grill Room και Cyan προσφέρουν μια εκτενή κάρτα επιλογών για όλα τα γούστα και το Kalypso Garden διαθέτει μπουφέ με εντυπωσιακή ποικιλία εδεσμάτων. Όσο για το Athina Lounge, η εκπληκτική θέα που διαθέτει συμπληρώνει εξαίσια τα εντυπωσιακά cocktail που σερβίρει, ενώ στο Shisha Lounge απολαμβάνεις τον καλύτερο ναργιλέ μέσα από μια ποικιλία 20 αρωμάτων.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Διαθέτει 239 δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση, που ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον του ξενοδοχείου. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει άνεση, κομψότητα και πολυτέλεια. Εννέα από τις 36 junior suites διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, μία επιπρόσθετη πολυτέλεια που προσφέρει το Amathus στους απαιτητικούς του πελάτες.

SO SPECIAL
Στις μεγάλες του βεράντες απολαμβάνεις εξαιρετικά cocktail έχοντας την απέραντη θάλασσα μπροστά σου, ενώ οι πανέμορφοι κήποι του σε οδηγούν στη χαλάρωση και την απόλυτη ηρεμία. Όσον αφορά τους μικρούς επισκέπτες, υπάρχει το Pelican Kids Club, ο καλά οργανωμένος χώρος Family Fun Park, η οικογενειακή πισίνα με δύο τσουλήθρες και το The Outdoor Playground.

AT YOUR SERVICE
Ανακάλυψε τις μοναδικές υπηρεσίες του Amathus Spa & Wellness Centre, για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση και κάνε χρήση του Κέντρου Γυμναστικής με μαθήματα αερόβιας γυμναστικής, καθώς και των jacuzzi, sauna και steambath.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25832000
Φαξ: 25832540
Website: www.amathuslimassol.com
Εmail: amathus-reservation@amathushotel.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close