Αναβάλλεται η συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2019

Ο καλλιτέχνης Γιάννης Πλούταρχος θα ήθελε με λύπη του να ενημερώσει το αγαπητό του κοινό στην Κύπρο πως λόγω των τελευταίων γεγονότων με την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και με δεδομένο το έντονο ενδιαφέρον και τη διαχρονική ευαισθησία του για το συγκεκριμένο θέμα, αποφάσισε από κοινού με την Επαρχιακή Γραμματεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου όπως αναβληθεί η συναυλία «Μικρές Φωτογραφίες» που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Ο Γιάννης Πλούταρχος εκφράζει τη συμπαράστασή του στο διαχρονικό αίτημα τόσο των Αμμοχωστιανών όσο και ολόκληρου του κυπριακού λαού για άμεση εφαρμογή των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας και παράδοση της πόλης στους νόμιμους κατοίκους της και σας περιμένει με ανυπομονησία το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στις 9:00μμ στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, για να ζήσει όπως κάθε φορά στιγμές μοναδικές και αλησμόνητες με το πάντα φιλόξενο κυπριακό κοινό.
Με παντοτινή αγάπη και εκτίμηση,
Γιάννης Πλούταρχος

Η ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου

Η Επαρχιακή Γραμματεία του Δημοκρατικού Συναγερμού Αμμοχώστου ενημερώνει το κοινό πως λόγω των πρόσφατων εξαγγελιών με την περίκλειστη περιοχή της Αμμοχώστου και την ειρηνική εκδήλωση του Δήμου Αμμοχώστου που έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Παρασκευή 28 Ιουνίου, καθώς και την επιθυμία αρκετών μελών μας και άλλων δημοτών της Αμμοχώστου να παραστούν σ’ αυτή, αποφάσισαν από κοινού με τον καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχο την ακύρωση της συναυλίας «Μικρές Φωτογραφίες» που είχε προγραμματιστεί την ίδια μέρα στο Κηποθέατρο Λεμεσού.

Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί για την εν λόγω συναυλία το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το τηλ. 99005124  για τις απαραίτητες διευθετήσεις. 

Ο ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και ο Επαρχιακός Γραμματέας κ. Φλώρος Τσαγγάρη ευχαριστεί θερμά τον καλλιτέχνη Γιάννη Πλούταρχο για την κατανόηση, τη διαρκή στήριξη και την άψογη συνεργασία τόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση, όσο και σε όλο το χρονικό διάστημα που έχει προηγηθεί. 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε  τις θερμές απολογίες μας στους φίλους του καλλιτέχνη και σας περιμένουμε στη Συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας το ερχόμενο Σάββατο 29 Ιουνίου στις 9:00μμ, που αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις, μοναδική και όπως πάντα ξεχωριστή.

Με ειλικρινή εκτίμηση,
Φλώρος Τσαγγάρη
Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗ.ΣΥ Αμμοχώστου
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close