Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο, υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο ανοίγει σύντομα στο κέντρο της Λευκωσίας

Το μενού θα περιλαμβάνειπιάτα από τη Νοτιοανατολική Ασία και την Λατινική Αμερική που θα φέρουν την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Αντρέα Αντρέου

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2019

Ένα νέο εστιατόριο ανοίγει σύντομα στο κέντρο της Λευκωσίας και ήδη προκαλεί συζητήσεις αφού τόσο ο σεφ όσο και η ομάδα που το έχει δημιουργήσει φαίνεται υποσχόμενη. 

Πρόκειται για ένα υψηλό προδιαγραφών εστιατόριο με πιάτα που ακολουθούν τις παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις που θα προέρχονται από την Νοτιοανατολική Ασία και τη Λατινική Αμερική με ιδιαίτερη έμφαση στις πρώτες ύλες. Το εστιατόριο ονομάζεται Tocayo, μία ισπανική λέξη που σημαίνει συνονόματος και θα ανοίγει αποκλειστικά το βράδυ και βρίσκεται στην οδό Πρεβέζης πάροδο της Στασικράτους.

Πίσω από αυτό το εγχείρημα βρίσκονται γνωστά ονόματα του τομέα της εστίασης στην πρωτεύουσα. Από τη μία η ομάδα του Rokoko, του Lost and Found και ο βραβευμένος ως Σεφ της Χρονιάς 2017 Αντρέας Αντρέου ο οποίος έχει δημιουργήσει το μενού του εστιατορίου. Το μενού βασίζεται στο κόνσεπτ to share δηλαδή πιάτα τα οποία θα μοιράζονται οι πελάτες και περιλαμβάνει περισσότερα από 22 πιάτα με ιδιαίτερες γεύσεις που θα μας γοητεύσουν. 

Το Tocayo αναμένεται να λειτουργήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιούνη και ανυπομονούμε να γευτούμε τα πιάτα του.  

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close