Cine News , Κινηματογράφος

Ταινίες κάτω απ' τ' αστέρια στο πιο διάσημο σινεμά της πόλης

Ετοιμαζόμαστε για τοΜαραθώνιο Θερινών Προβολών στο "Κωνστάντια"

Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2019

Αρχίζει το μήνα Ιούλιο ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών που πραγματοποιείται στον μοναδικό θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας «Κωνστάντια». Συγκεκριμένα οι προβολές θα πραγματοποιηθούν από τις 10 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00 (εξαιρείται η 15η  Αυγούστου).

Ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών, 20 χρόνια μετά την έναρξή του, παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τόσο στον τομέα του κινηματογράφου, όσο και στον τομέα της αναβάθμισης της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου.

Ταυτόχρονα με τον Μαραθώνιο αναβιώνει, προς μεγάλη ικανοποίηση των κινηματογραφόφιλων, ο καλοκαιρινός κινηματογράφος «Κωνστάντια», ένα από τα ωραιότερα παλιά «σινεμά» της πρωτεύουσας.

Ταινίες που διακρίνονται για την ποιότητά τους απ’ όλες τις γωνιές της γης, και ταινίες που διακρίθηκαν πρόσφατα με μεγάλα βραβεία θα προβληθούν κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας. Ανάμεσα τους: η βραβευμένη του Αλφόνσο Κουαρόν, η οποία απέσπασε Όσκαρ σε τρεις κατηγορίες: σκηνοθεσίας, ξενόγλωσσης ταινίας και φωτογραφίας, ενώ ήταν υποψηφια σε άλλες επτά: καλύτερης ταινίας, Α' Γυναικείου Ρόλου, Β' Γυναικείου Ρόλου, πρωτότυπου σεναρίου, ηχητικού μοντάζ, μιξάζ και σχεδιασμού παραγωγής

44 προβολές, κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό της Λευκωσίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα θα το ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close