Μουσική , Συναυλίες & Events

15 συναυλίες που δεν θα χάσουμε τον Ιούλιο

Οι καλλιτέχνες που θα ακούσετε στην Κύπρο αυτό το μήνα.

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2019

Βρισκόμαστε αισίως στην καρδιά του καλοκαιριού και ελπίζουμε ότι ο Ιούλιος, λιγότερο βροχερός και περισσότερο ζεστός από τον Ιούνιο, να μας επιτρέψει να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τη συναυλία του αγαπημένου μας καλλιτέχνη που καταφθάνει στην Κύπρο για live! 

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν τα ανοιχτά θέατρα και τα πάρκα των πόλεων, τα παραλιακά μπαράκια και τις πλατείες των χωριών, που συνεχίζουν να δίνουν το ρυθμό και να μας έλκουν σαν μαγνήτης, για να απολαύσουμε αγαπημένες ζωντανές μουσικές κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό, λίγο πριν την ανάπαυλα του Αυγούστου.

Όλη η Κύπρος είναι ένα μεγάλο καλοκαιρινό live πάρτι και εμείς οι επίσημοι προσκεκλημένοι, γι' αυτό μην ξεχάσετε να σημειώσετε στο μουσικό σας καλεντάρι τις παρακάτω ημερομηνίες του Ιουλίου... 

200 Κιθάρες με τον Σταμάτη Κραουνάκη
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο.200 κιθάρες επί σκηνής με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Κοΐζα και διεύθυνση ορχήστρας από τον Αντώνη Μυτακίδη. Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου και του Σταμάτη Κραουνάκη σε ρόλο ερμηνευτή. Μια συναυλία, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνοδεία 200 Κιθάρων στη σκηνή τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια.
Δευτέρα 1 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. 




Μαρινέλλα, Κώστας Μακεδόνας, Έλενα Παπαρίζου και Ήβη Αδάμου
Η συναυλία που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για τις 10 Μαΐου στη Λευκωσία και αναβλήθηκε, ανακοίνωσε νέα ημερομηνία και νέα τοποθεσία. Σημείωσε: Δευτέρα 1η Ιουλίου - Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο. Στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ. 'Οταν οι παρέες είναι δυνατές τότε οι συνεργασίες είναι ξεχωριστές, μοναδικές, ανεπανάληπτές . H Μαρινέλλα, συναντά τον Κώστα Μακεδόνα, την Ήβη Αδάμου. Μαζί τους συμπράττει κι Έλενα Παπαρίζου και δημιουργείται ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών με διαφορετικούς μουσικούς ήχους, με κοινό στόχο πάντα την ψυχαγωγία του κοινού.  
Δευτέρα 1η Ιουλίου, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

32ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ
Η Κεντρική Σκηνή του Φεστιβάλ θα φιλοξενήσει και πάλι μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες. Στις 3 Ιουλίου επιστρέφει στη σκηνή του Φεστιβάλ η Νατάσσα Μποφίλιου. Στις 4 Ιουλίου ο ‘βασιλιάς’ της ελληνικής ροκ Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε μια βραδιά γεμάτη με τις πιο μεγάλες του επιτυχίες, ενώ τέλος, στις 5 Ιουλίου η αυλαία πέφτει με ένα ξεχωριστό και ανεπανάληπτο αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο. Μαζί στη σκηνή οι Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Μπάμπης Στόκας και Χρήστος Μάστορας.
Τετάρτη 3-Παρασκευή 5 Ιουλίου, Τάφρος, Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία, 19.00. €25 (3 νύχτες), €15 (1 νύχτα) & €20 (προπώληση για 3 νύχτες). Πληρ. 22766459.

Νίκος Βέρτης
Ο μοναδικός Νίκος Βέρτης έρχεται στο Nava Seaside την Παρασκευή 5 Ιουλίου σε ενα φαντασμαγωρικό show. Ο Νίκος Βέρτης με την υπέροχη φωνή του, την θετική του ενέργεια και τη μοναδική του ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, θα απογειώσει το βράδυ μας για μία ακόμη φορά, ενώ θα μας μαγέψει ερμηνεύοντας τις νέες του επιτυχίες... Ο NIKOS Βέρτης LIVE στη μεγαλύτερη μουσική παραγωγή του καλοκαιριού! 
Παρασκευή 5 Ιουλίου,  Nava Seaside, Πρωταράς, 21.00.

2ο Φεστιβάλ Μπίρας Medfest
Ένα πλούσιο πρόγραμμα με Stavento (6 Ιουλ), Πέτρο Ιακωβίδη (7 Ιουλ), Locomondo (8 Ιουλ), Δημήτρη Μπάση και Κώστα Καραφώτη (9 Ιουλ), και, τέλος, τον Στέλιο Ρόκκο (10 Ιουλ).
Σάββατο 6-Τετάρτη 10 Ιουλίου, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός, 19.00, €8 (με ένα ποτό για κάθε βράδυ).

Locomondo Live
Μετά τη μεγάλη επιτυχία του περσινού καλοκαιρινού πάρτι, το Caribbean Vibes φέρνει ξανά Κύπρο τους Locomondo. Με τροπικά cocktail εμπνευσμένα από τα ζωηρά χρώματα της Καραϊβικής, εξωτικές χορεύτριες και τις μεγαλύτερες reggae, latin και ska επιτυχίες, η διασκέδαση πάνω στο μαγικό χαλί, δίπλα στο κύμα, θα κτυπήσει κόκκινο.
Κυριακή 7 Ιουλίου, Makenzy Live, παραλία Μακένζι, Λάρνακα, 15.00, €12 (προπώληση) & €15 (είσοδος). Πληρ. 70087108.


 

Αντώνης Ρέμος 
Το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40, υποδέχεται ο Αντώνης Ρέμος σε μία μοναδική συναυλία στην Κύπρο τον Ιούλιο. Η πιο πετυχημένη reggae-pop μπάντα, UB40 ,που πρωταγωνιστεί στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια! και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζουν μια εκρηκτική συναυλία που θα αφήσει εποχή.
Παρασκευή 12 Ιουλίου, Τσίρειο Στάδιο Λεμεσός. 



Ελευθερία Αρβανιτάκη -  Γιάννης Κότσιρας 
Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες συνεχίζουν την επί σκηνής συνεργασία τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο το φετινό καλοκαίρι. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους.
Κυριακή 14 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού / Τρίτη 16 Ιουλίου, Σχολή Τυφλών Λευκωσία. 

Ελένη Βιτάλη, Παναγιώτης Μάργαρης
Ένα ρεσιτάλ για φωνή και κλασική κιθάρα. υπό το φως της Πανσελήνου, με τίτλο “Στιγμές”. Η Ελένη Βιτάλη, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων δεκαετιών, θα συναντηθεί επί σκηνής με τον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη, ερμηνεύοντας κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία τους, καθώς και τραγούδια που αγαπούν. Ένα μυσταγωγικό μουσικό ταξίδι αισθήσεων, πλημμυρισμένο από πάθος, μαγεία και πλούσια συναισθήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την ενίσχυση της καμπάνιας Access City Pafos που στόχο έχει τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ένταξη των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) στην κοινωνική, την οικονομική και την πολιτιστική ζωή της πόλης μας. Η είσοδος σε ΑΜΕΑ είναι δωρεάν.
Τετάρτη 17 Ιουλίου, Αρχαίο Ωδείο, Πάφος, 20.30, €18 / €16 (προπώληση), Πληρ. 77777040.
 

Μαχαιρίτσας & Πορτοκάλογλου - 20 χρόνια Αγίας Σκέπης
Η Θεραπευτική κοινότητα «Αγίας Σκέπης» κλείνει 20 χρόνια ζωής και προσφοράς και τα γιορτάζει στις 25 Ιουλίου 2019 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκο Πορτοκάλογλου στην συναυλία τους: “Τι έχει μείνει απ’τη φωτιά”. Η Αγία Σκέπη είναι ένας µη κερδοσκοπικός οργανισµός που προσφέρει ψυχολογική στήριξη και θεραπεία σε χρήστες ναρκωτικών. Στα είκοσι χρόνια της λειτουργίας της έχουν ωφεληθεί από τις υπηρεσίες της Αγίας Σκέπης εκατοντάδες νέοι άνθρωποι και πολλοί από αυτούς κατάφεραν να µείνουν καθαροί µακριά από ουσίες και να επανενταχθούν στην κοινωνία. Επίσης από τον Μάρτιο του 2019 έχει ξεκίνησει τη λειτουργία του το νέο πρόγραμμα επανένταξης εφήβων που απευθύνεται σε παιδιά με ηλικίες μεταξύ 13 - 18 ετών.
Πέμπτη 25 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια €20 και €15. Στα ταμεία του κηποθεάτρου και στην tickethour www.tickethour.com.cy.



Πέτρος Ιακωβίδης
Πέτρος Ιακωβίδης Live στο Nava Seaside! H Absolut παρουσιάζει τον αγαπημένο Έλληνα καλλιτέχνη ΠΕΤΡΟ ΙΑΚΩΒΙΔΗ σε μια μοναδική εμφάνιση. Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 9 το βραδύ ο ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ έρχεται στο Nava Seaside στον Πρωταρά για μια βραδιά Αξημέρωτη! Έχοντας στις αποσκευές του τις επιτυχίες "Ο Έρωτας μου Γίνε", "Αγκαλιά", "Κοριτσάκι μου", "Κάτσε καλά" και το πιο πρόσφατο "Bράδια Αξημέρωτα" ο Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να μας παρασύρει στους δικούς του ρυθμούς! Ένα απολαυστικό live το οποίο δεν λέει να χάσετε.... είστε έτοιμοι να το ζήσετε; Διοργανωτές: Να Greek Κανείς ή να μην Greek? και Ότι Να’ναι Party. Υποστηρικτές: Cheers Barber Shop, Easystay Airbnb Management , Kemanes Print Shop, Timberland. POWERED BY: Super FM. Χορηγοί Επικοινωνίας: Ilovestyle.com και το Ok! Magazine Cyprus.
Παρασκευή 12 Ιουλίου, Nava Seaside, Πρωταράς, 21.00.

 

Il Divo
Tο πρώτο και κορυφαίο ίσως συγκρότημα όλων των εποχών στη κατηγορία της φωνητικής «ποπ όπερας» σε δύο μοναδικές παραστάσεις στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό τη Τετάρτη και Πέμπτη 17 και 18 Ιουλίου αντίστοιχα. Μια απίστευτη μουσική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο σε όλη τη Κύπρο. Οι IL DIVO που καταφθάνουν για πρώτη φορά στη Κύπρο έχουν συμπεριλάβει τις δύο και μόνο παραστάσεις τους στη Κύπρο, στη διεθνή περιοδεία τους με την επωνυμία TIMELESS. Οι μουσικοί πρωτοπόροι, που μαγνητίζουν ανά το παγκόσμιο το κοινό με τις μελωδικές τους φωνές θεωρούνται οι πατέρες της κατηγορίας «ποπ όπερα». Οι IL DIVO αποτελούν την απίστευτα επιτυχημένη ιστορία τεσσάρων ανθρώπων από διαφορετικές εθνικότητες και κοινωνικοοικονομικής υπόστασης με κοινό όραμα να αποδείξουν στο κόσμο ότι η μουσική μπορεί να υπερβεί κάθε σύνορο και περιορισμό. Οι Urs Buhler (Ελβετός – Τενόρος), Sebastien Izambard (Γάλλος – Τενόρος), Carlos Marin (Ισπανός -  Βαρύτονος) και David Miller (Αμερικανός – Τενόρος), μαζί με τον μουσικό παραγωγό Simon Cowell, οραματιστή του σχήματος, ιδρύθηκαν το 2003 και από τότε χαρίζουν τη μουσική τους μαγεία συγκεντρώνοντας εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο.
Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 20.00. Πληρ. 77777040.

Νίκος Μακρόπουλος
Ο Νίκος Μακρόπουλος κάνει χιλιοστά τα χιλιόμετρα και υπόσχεται ενα βράδυ γεμάτο διασκέδαση τραγουδώντας τις μεγαλύτερες του επιτυχίες στην Κύπρο το καλοκαίρι. Αισίως έκλεισε τα 20 και πλέον χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, χαρίζοντας μας πάρα πολλά σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια. Έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι κλασσικός, λαϊκός ερμηνευτής, παλιάς κοπής, που του αρέσει να εκσυχρονίζεται τόσο στη μουσική όσο και στον στίχο των τραγουδιών του, αλλά και μέσα από τις συνεργασίες του.
Κυριακή 7 Ιουλίου, Theama Venue (ex Dolce club), Λεμεσός.
Παρασκευή 26 Ιουλίου, Nava Seaside, Πρωταράς.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close