Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Δοκιμάσαμε το νέο καλοκαιρινό μενού του Barrafino

Νέα δημιουργικά πιάτα οπου θα ανανεόνονται επι τακτικής βάσεως

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2019

Το Barrafino, μέλος της Symeonides Group of Companies, υποδέχεται το καλοκαίρι και σας προσκαλεί σε ένα ευφάνταστο γαστρονομικό ταξίδι γευστικής απόλαυσης! Το νέο του μενού συνδυάζει στοιχεία μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας με εθνικ πινελιές που απογειώνουν τα κλασσικα πιάτα και υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία γεύσης!



Το ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού του Barrafino έρχεται να απογειώσει τα καλοκαιρινά σας βράδια, με νέες προτάσεις όπως Ταρτάρ Τόνου με αβοκάντο και wasabi, γαρνιρισμένο με φρέσκο κόλιανδρο, Σκαλοπίνι Χοιρινό στη σχάρα με τυρί μετσοβόνε, γλάσο βαλασαμικου και λιαστές ντομάτες και Φιλέτο Σολωμού στο φούρνο, αρωματισμένο με ελαιόλαδο και κάπαρη, λαχανικά εποχής και σάλτσα Aioli.


 
Ένα κύκλος γευστικών εκπλήξεων σας περιμένει, με τα πιάτα ημέρας. Νέα δημιουργικά πιάτα οπου θα ανανεόνονται επι τακτικής βάσεως, όπως Πέννες με κρεμα φέτας, σπανακι, κουκουναρια & λιαστες ντομάτες, Μπριζόλα χοιρινή με αρωματικά βοτανα, χοντρό αλατι και πρώιμες πατατες, σαγανάκι με γαρίδες και κρέμα φέτας, ετοιμάζονται καθημερινά με εξαιρετικής ποιότητας υλικά και προσφέρουν ακομη περισσότερες γαστρονομικές επιλογές.



Φέτος το καλοκαίρι το ταξίδι της γευστικής απόλαυσης ξεκινά αμέσως μετά το γραφείο! Στον εξωτερικό χώρο του Barrafino μπορείτε να συνοδεύσετε το κρασί ή το cocktail σας με το ειδικά διαμορφωμένο Wine & Bites Μenu, το οποίο είναι διαθέσιμο καθημερινά απο τις 17.30 έως τις 19.30. Χαλαρώστε παρέα με τους φίλους σας, συνδυάζοντας το ποτό σας με λαχταριστές επιλογές όπως Pizzette, Τριλογία μπιφτεκιών και ποικιλλίες τυριών & αλλαντικών.



Το αγαπημένο σας Barrafino, ένας μοναδικός χώρος στην καρδιά της πόλης, υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε καλοκαιρινούς προορισμούς, μέσα από αρώματα και γεύσεις της μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας.

Barrafino Restaurant Bar
Λεωφόρος Σπύρου Κυπριανού 3, Λευκωσία
Τηλ.Κρατήσεων: +357 22767696

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close