Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Επτά νέες και ωραίες αφίξεις που πρέπει να ξέρεις σε Πρωταρά και Αγία Νάπα

Μάθε τα καινούργια μαγαζιά της περιοχής και κάνε check-in αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2019

Καλές οι σταθερές αξίες, αλλά τα καινούρια σού κλέβουν την καρδιά, αφού φέρνουν έναν άλλο αέρα στην περιοχή και μια λαχτάρα να θες να τα ανακαλύψεις. Νέα μπαράκια, εστιατόρια, παραλιακά spot ξεφυτρώνουν από τη μια μέρα στην άλλη. Ποια θα γίνουν τα καινούρια σου στέκια; Πού θα ζήσεις νέες καλοκαιρινές εμπειρίες; Μάθε όλα τα τελευταία opening, για να είσαι πλήρως ενημερωμένος πριν παραθερίσεις στην περιοχή.

Blooms Bar & Grill
Το αγαπημένο bar αμερικανικού τύπου σε Λευκωσία και Λάρνακα, αυτό το καλοκαίρι σε υποδέχεται και στην Αγία Νάπα, για να σου προσφέρει υψηλής ποιότητας φαγητό σε πολύ λογικές τιμές, όπως signature ορεκτικά, burger, steak, μακαρονάδες, σαλάτες, σολομό, διάφορα platter αλλά και γλυκά. Θα δυσκολευτείς να διαλέξεις ανάμεσα στο Blooms και το Tower burger, η νοστιμιά και των δύο, όμως, αποτελεί εγγύηση. Θα απολαύσεις την μπίρα της αρεσκείας σου παγωμένη μέσα από μια τεράστια γκάμα, ανάμεσα στις οποίες θα βρεις και εκλεκτές γερμανικές και βελγικές. Το bar διαθέτει επίσης signature cocktails και ποικιλία σε ουίσκι και κρασιά. Η αίσθηση που αποπνέει ο χώρος, με το ξύλο να κυριαρχεί παντού, η πολύ καλή εξυπηρέτηση, αλλά και οι ροκ ήχοι είναι στα συν του μαγαζιού. Σημείωσε ότι εδώ οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορουν να παρακολουθήσουν τους κορυφαίους αγώνες.
(70009382) Διονύσιου Σολωμού 2, Αγία Νάπα. Δ-Κ 18.00-02.00.

Folio Restaurant
Το Folio, που γνωρίσαμε στην περιοχή Κάππαρη, επαναλειτουργεί κάτω από την ίδια διεύθυνση στο πιο κεντρικό σημείο του Πρωταρά αυτή τη φορά, με την ποιότητα του φαγητού να παραμένει η ίδια. Στο εστιατόριο κυριαρχεί η μεσογειακή κουζίνα, χωρίς να λείπουν κάποιες αναμείξεις με την ιταλική, τη γαλλική, η μεξικάνικη και την ασιατική κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει σπιτικά burger, εξαιρετικής ποιότητας steak, μακαρονάδες, αλλά και sushi. Δοκίμασε οπωσδήποτε το σπιτικό American style μπιφτέκι με τραγανές πατάτες και σαλάτα εποχής (€11) ή το Beef Wellington με πουρέ και λαχανικά (€24).
(23744800) Κάβο Γκρέκο 73, Πρωταράς. Δ-Κ 17.30-24.00.



Τσιπουράκι Μεζεδάκι
Το δημοφιλές μαγαζάκι της Λευκωσίας, το γνωρίζεις ήδη. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι μετά από πέντε χρόνια, το δημοφιλές στέκι άνοιξε και στην περιοχή Κάππαρη. Με ένα νέο, εμπλουτισμένο μενού σού προσφέρει περισσότερα θαλασσινά, όπως καλαμάρι και χταπόδι σχάρας, μπακαλιάρο σκορδαλιά, καθώς και ψάρι ημέρας. Η σεφ Βάια Σταυρακάκη επιμελείται το μενού παντρεύοντας την ελληνική κουζίνα με τα κυπριακά προϊόντα. Γι’ αυτό και δεν λείπουν ούτε και τα κρεατικά, όπως αρνάκι στον φούρνο, μπριζολάκια χοιρινά και χοιρινή τηγανιά. Και για τους πιο επιλεκτικούς, σερβίρει και φιλέτο βοδινό rib-eye με πουρέ μελιτζάνας. Σημείωσε ότι κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, αλλά και Κυριακή μεσημέρι μπορείς να απολαύσεις ζωντανή μουσική με ρεμπέτικα και λαϊκά σε ένα παρεΐστικο περιβάλλον.
(70002225) Ποσειδώνος 11, Κάππαρη, Παραλίμνι. Δ-Κ 13.00-23.00.

Amelie Patisserie (Νο. 2)
Το αγαπημένο σου ζαχαροπλαστείο τώρα μπορείς να το απολαύσεις και δίπλα στο ξενοδοχείο Sunrise Jade. Είναι ένας all day χώρος για να απολαύσεις το πρωινό σου καφεδάκι, αλλά και το γλυκάκι ή το παγωτό σου, ικανοποιώντας την απογευματινή σου λιγούρα. Όλα τα επιδόρπια του ζαχαροπλαστείου φτιάχνονται με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά, ικανοποιώντας στο μέγιστο τον ουρανίσκο σου. Δύσκολα θα αντισταθείς στους γλυκούς πειρασμούς pistachio (€4.60) και banoffee (€4.20). Απόλαυσέ τα με τον εκλεκτό τους καφέ.
(23813700) Sunrise Jade Hotel, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-20.00.



Siko Seaside
Η περσινή άφιξη Salty Fig, φέτος ονομάζεται Siko Seaside. Θα το βρεις σε μία ονειρική τοποθεσία του Πρωταρά, που δεν είναι άλλη από τη μαγευτική και πολυφημισμένη παραλία του Fig Tree Bay. Ένας προσεγμένος χώρος που εκπέμπει φρεσκάδα, δροσιά και στυλ σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Κάνε βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας και μετά κάθισε σε ένα από τα αναπαυτικά σαλονάκια του all day bar, που αναμένεται να συζητηθεί αυτό το καλοκαίρι. Κι επειδή μετά τις βουτιές, η όρεξη ανοίγει, βρες από το πλούσιο μενού του την επιλογή που σου ταιριάζει ανάμεσα σε σνακ, σαλάτες, μακαρονάδες, burger, καθώς και πιο εξεζητημένα πιάτα. Σου προτείνουμε από τα ζεστά ορεκτικά παναρισμένες γαρίδες με σάλτσα τσίλι (€6.90) και για κυρίως επίλεξε τη μακαρονάδα με γαρίδες και φρέσκια κρέμα (€15.90). Συνδύασε το γεύμα σου με ένα από τα signature cocktails που θα σου φτιάξει ο έμπειρος bartender του μαγαζιού. Ιδανικά θα είσαι αρακτός μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τον έναστρο ουρανό με την παρέα.
(97715168) Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς. Δ-Κ 09.00-24.00.



Yiasemi meze and grill restaurant
Το καινούριο μεζεδοπωλείο… μυρίζει γιασεμί. Περπατώντας στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Πρωταρά, αυτή η αυλή αποκλείεται να μην σου τραβήξει το βλέμμα. Απόλαυσε τα μεζεδάκια (€16.80) ή τα μαγειρευτά σ’ ένα όμορφο περιβάλλον ή επίλεξε το set menu (€13.95), που θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο. Είναι το ιδανικό μέρος για χαλαρές συναντήσεις παρέα με πολύ καλό φαγητό και ουζάκι.
(99978181) Λεωφ. Πρωταρά. Δ-Κ 12.00-23.00.

Μπλε Αβοκάντο
Ένας μοντέρνος, αλλιώτικος πολυχώρος. Το new entry του περσινού φθινοπώρου στο Παραλίμνι συνδυάζει φούρνο, καφετέρια και ψησταριά, εξυπηρετώντας σε από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Σνακ και αλμυρά, πίτσες και
ψωμιά -όλα ψημένα στον ξυλόφουρνο-, μαγειρευτά φαγητά, burger, σαλάτες, φρέσκοι χυμοί και πολλά άλλα, αφού καθημερινώς ανανεώνει όσα προσφέρει. Πέρασε για το πρωινό σου καφεδάκι, άρπαξε κι ένα ζεστό πεϊνιρλί ή κάποιο χορταστικό σάντουιτς για να αρχίσει η μέρα σου καλά. Μην ξεχάσεις να πάρεις και φρέσκο χυμό. Αν πάλι το επισκεφθείς μεσημέρι, δοκίμασε τη σαλάτα με αβοκάντο και κινόα (€5.50) ή κάτι από τις 50 και πλέον επιλογές σε μαγειρευτά φαγητά. Το σουβλάκι στα κάρβουνα ή ο γύρος σε ελληνική πίτα είναι κάτι που επιβάλλεται να δοκιμάσεις. Αν είσαι vegan, θα λατρέψεις το vegan burger τους (€5.50) ή το vegan wrap, ακόμα και την πίτσα. Μην ξεχάσεις να πάρεις γλυκό
για τον δρόμο. Μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου εκεί, take away ή αν βιάζεσαι πέρνα από το drive-thru.
(23740644) 1ης Απριλίου 210, Παραλίμνι. Δ-Κ 06.30-23.00.

Έντυπη έκδοση Check In Cyprus, Ιούνιος 2019 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close