Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Κλείσε διαμονή σε ένα υπέροχο boutique ξενοδοχείο

Συνδυάζειαρμονικά την πολυτέλεια και τον μοντερνισμό με τη σύγχρονη φιλοσοφία φιλοξενίας.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2019

Ένα υπέροχο boutique ξενοδοχείο καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά την πολυτέλεια και τον μοντερνισμό με τη σύγχρονη φιλοσοφία φιλοξενίας. Εξαιρετικές υπηρεσίες, ανωτάτου επιπέδου γαστρονομία και ένας κόσμος χαλάρωσης και ευεξίας σε περιμένει στο Alasia Boutique Hotel & Spa.

Το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, που φέρει την υπογραφή του αρχιτέκτονα Σωτήρη Ψαρά, σε εμπνέει με την υψηλή αισθητική του, που με συνέπεια προσφέρουν οι άνθρωποί του από το 1963! Κλείσε δωμάτιο και ζήσε μια μοναδική εμπειρία απόδρασης στο πιο ιστορικό ξενοδοχείο της πόλης. Συνδύασε τη διαμονή σου με τα εστιατόριά του, που σερβίρουν προσεγμένη κάρτα επιλογών και αναβαθμισμένο μενού και ικανοποιούν και τον πλέον απαιτητικό επισκέπτη.

Το κομψό The Polo Bar Restaurant σερβίρει cocktail και προσφέρει μια προσεγμένη κάρτα φαγητού και κρασιών. Το The Terrace -που βρίσκεται δίπλα στην πισίνα- σερβίρει φαγητό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ. Όσο για το The Lounge, που είναι το σήμα κατατεθέν του Alasia, διαθέτει εξαιρετικά γλυκά, ποτά και σνακ σε ένα εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κομψό καθιστικό, flat οθόνη με δορυφορική, mini-bar, δωρεάν Wi-Fi και μπαλκόνι με θέα στην πόλη ή στην πισίνα. Επιπλέον, οι σουίτες του διαθέτουν μπανιέρα-υδρομασάζ και/ή υπαίθριο υδρομασάζ.

SO SPECIAL
Οι όμορφα διαμορφωμένοι κήποι σού προσφέρουν μία όαση χαράς, δροσιάς και ηρεμίας, που σε συνδυασμό με την ατμοσφαιρική του πισίνα σε χαλαρώνουν και σε ταξιδεύουν.


Αν αναζητάς μία μοναδική εμπειρία πολυτελούς διαμονής, μπες και μάθε τις προσφορές στην ιστοσελίδα του και κλείσε έγκαιρα δωμάτιο.

AT YOUR SERVICE
Το The Spa αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση χαλάρωσης και ευεξίας με μεγάλη επιλογή υπηρεσιών για πρόσωπο, σώμα και μασάζ. Ανάμεσά τους και μοναδικές υπηρεσίες Li’tya και εξειδικευμένες θεραπείες από την Ταϊλάνδη. Στις εγκαταστάσεις του συμπεριλαμβάνονται πισίνα με Ozone, σάουνα, ατμόλουτρο, υδρομασάζ και γυμναστήριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 25332000
Φαξ: 25335425
Website: www.alasiahotel.com.cy
Εmail: alasia@alasiahotel.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close