Η ταινία “S.O.S.”, με πρωταγωνιστή τον William Baldwin, ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων

Δες το καστ των ηθοποιών!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2019

Τα γυρίσματα της ταινίας “S.O.S. - Survive or Sacrifice” ξεκίνησαν με επιτυχία τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019, με τον γνωστό ηθοποιό του Χόλυγουντ William “Billy” Baldwin, αλλά και καστ ηθοποιών από την Κύπρο συμπεριλαμβανομένων των: Κρίστοφερ Γκρέκο, Ανδρέα Αροδίτη, Μαρία Ιωάννου, Szymon Piotr Jedrziczyc, Alena Salimianova, Φίλιππο Κωνσταντίνο, Χρίστο Χρίστοφίδη και Maria Panaseti.

Με το πέρας της πρώτης εβδομάδας γυρισμάτων πραγματοποιήθηκε διάσκεψη Τύπου στην οποία μίλησαν ο παραγωγός, Vitaly Rosset, η ηθοποιός και παραγωγός, Marianne Rosset, ο ηθοποιός William Baldwin και ο Γιώργος Καμπανελλάς εκ μέρους του Invest Cyprus. Η διάσκεψη Τύπου έγινε στο ξενοδοχείο St.Raphael στη Λεμεσό, που περιλαμβάνεται επίσης στους χώρους που πραγματοποιούντε τα γυρίσματα της ταινίας. Στη διάσκεψη εκπροσώποι των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ταινία, την ομάδα παραγωγής και το κάστ. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Baldwin δήλωσε κατενθουσιασμένος με την μέχρι τώρα εμπειρία του στην Κύπρο, επισημαίνοντας παράλληλα πως το σχέδιο φορολογικών ελαφρύνσεων που εφαρμόστηκε για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας θα τονώσει σημαντικά την τοπική οικονομία.

Από την πλευρά τους οι παραγωγοί Marianne και Vitaly Rosset εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που μέσω της ταινίας “S.O.S. Survive or Sacrifice” συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τομέα του κινηματογράφου σε τοπικό επίπεδο και στην προώθηση της Κύπρου στο εξωτερικό.  

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close