Μη χάσετε , Μουσική

Τα 14 live του τριημέρου του Κατακλυσμού

Ποιοι έρχονται, πού και πότε για να ξέρεις τι θα ακούσεις

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2019

Οι παραλιακοί Δήμοι του νησιού έχουν την τιμητική τους αυτό το τριήμερο, εξ ου και φρόντισαν να φτιάξουν ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα, με line up αποτελούμενο από μεγάλα ονόματα του ελληνικού και κυπριακού πενταγράμμου.

Διάβασε: Κατακλυσμός 2019: Oδηγός με όλες τις εκδηλώσεις

Πέρα όμως από τα live που διοργανώνονται στο πλαίσιο αυτών των εκδηλώσεων, στο πρόγραμμα είναι και μερικά ακόμα ονόματα καλλιτεχνών, που έρχονται για να μας διασκεδάσουν. 

Το Check in Cyprus συγκέντρωσε όλα τα μουσικά live του τριημέρου και σου τα προτείνει! Μάθε λοιπόν ποιοι θα τραγουδήσουν, πού θα εμφανιστού και πότε! 

Σταν 
Ο Στράτος Αντιπαριώτης, γνωστός με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο STAN, o τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός, που μόλις την περασμένη Τετάρτη εξασφάλισε και το βρβαείο για το Καλύτερο video για το τραγούδι Τετράγωνα, στα Super Music Awards 2019 (δες εδώ όλους τους νικητές), έρχεται στην Κύπρο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού Λάρνακας για νας διασκεδάσει με όλες τις επιτυχίες του.
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, εξέδρα παραλίας, Φοινικούδες, 23.30.

 



Γιάννης Πάριος 
Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, ο τροβαδούρος του έρωτα όπως τον αποκαλούν θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο για δύο μεγάλες συναυλίες. 
>> Παρασκευή 14 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Κατακλυσμός Αγίας Νάπας, Λιμανάκι.

Διονύσης Σχοινάς 
Το Σάββατο, 15 Ιουνίου, το #NavaSeaside παρουσιάζει τον Διονύση Σχοινά για μια ξέφρενη βραδιά μουσικής και πάρτυ! Ο Διονύσης Σχοινάς... θα ομορφύνει τη ζωή μας... και θα μας κάνει να σιγοτραγουδήσουμε τις επιτυχίες του και να θυμηθούμε, να ερωτευτούμε, να νοσταλγήσουμε και να αναρωτηθούμε.. ακούγοντας τις μοναδικές του επιτυχίες.
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Nava Seaside, Πρωταράς.

Πάολα
Το τριήμερο του Κατακλυσμού η Πάολα έρχεται στο νησί, μαζί με την ορχήστρα της, για δύο καυτές εμφανίσεις σε Αγία Νάπα και Λεμεσό. Ένα εφ’ όλης της ύλης πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα κομμάτια ‘Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω’, ‘Ψεύτικα’, ‘Θυμός’ και ‘Δεν σε φοβάμαι ουρανέ’. Εγγυημένη διασκέδαση!
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Kaliva on the beach, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου, 21.00. Πληρ. 96629898.
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 70004711
.

Ελένη Φουρέιρα
Η Beyoncé της Ευρώπης, όπως τη χαρακτήρισε το BBC βασισμένο στην εμφάνισή της στη φετινή Eurovision, μετά από την κυκλοφορία του ‘Tomame’, το οποίο έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart, και τη συνεργασία-έκπληξη με τον Snoop Dog, μετά από την guest εμφάνιση σε ένα ‘Casa De Papel’ βίντεο για λογαριασμό του ισπανικού Netflix, αλλά και την εμφάνιση στο Τελ Αβίβ που έκανε ακόμα και τη Madonna να ωχριά, η Ελένη Φουρέιρα έρχεται Κύπρο για μια εμφάνιση στο πλαίσιο των εορτασμών του Κατακλυσμού Αμμοχώστου, στον Πρωταρά.
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Δημοτική Πλατεία Κατακλυσμού (Fig Tree Bay), Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου, 21.30.

Μάκης Δημάκης 
Τον Μάκη Δημάκη τον γνωρίζεις. Αλλά ακόμη και να μην έχεις ακούσει το όνομά του (πράγμα δύσκολο), τότε σίγουρα θα έχεις ακούσει κάποιο από τα τραγούδια του. Το 'Κανείς δεν είναι κανενός' ή τις 'αναφορές' ή το 'εγώ δεν μπορώ' ή το 'τάμα'. Όλα τους 'παίζουν' σχεδόν παντού. Και θα παίξουν και στην Αγία Νάπα, το τριήμερο του Κατακλυσμού. 
>> Kυριακή 16 Ιουνίου, Λιμανάκι, Αγία Νάπα. 

Κατερίνα Κούκα & Στέλιος Διονυσίου
Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, θα εμφανιστούν σε μία συναυλία στο πλαίσιο του Κατακλυσμού Λάρνακας, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες. Μαζί τους στη σκηνή θα ανέβουν και οι Στέλλα Γεωργιάδου και Κώστας Χατζηχριστοδούλου.
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, εξέδρα παραλίας, Φοινικούδες, Λάρνακα, 

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, θα εμφανιστεί σε ένα και μοναδικό LIVE στην καρδιά του Πρωταρά, στο Verano Lounge Bar, την Κυριακή του Κατακλυσμού, στις 21:00 το βράδυ. Απολαύστε ένα από τους σημαντικότερους δημιουργούς – ερμηνευτές της μοντέρνας Ελληνικής μουσικής σκηνής σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ραντεβού στο Verano Lounge Bar την Κυριακή, 16 Ιουνίου για να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι με πολύ καλή διάθεση και μελωδικές νότες. 
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Verano Lounge, Πρωταράς. Τιμή εισιτηρίου: €20 με ένα ποτό. Πληρ. 96132590. 

Πέτρος Ιμβριος & Τριαντάφυλλος
Τον Κατακλυσμό, ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς, μας προσκαλεί σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Κύπρου, για να γιορτάσουμε μαζί του. Μάλιστα, έφτιαξε ένα πλούσιο πρόγραμμα, που συμπεριλαμβάνει συναυλίες με αγαπημένους Ελλαδίτες καλλιτέχνες, Πέτρο Ίμβριο και Τριαντάφυλλο, θαλάσσια αγωνίσματα, χορό, και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες!
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Λιμανάκι, Λατσί, Πάφος, 20.00. 

SinBoy
O SinBoy και το “Mama?” Κυριακή του Κατακλυσμού σε μία μοναδική συναυλία στην Αγία Θέκλα! O SinBoy, ο πιο ανερχόμενος και πιο αγαπητός ράπερ, γνωστός για τις μεγάλες επιτυχίες “Mama?” και “Gigi” που έχουν ξεπεράσει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τις 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην ελληνική μουσική, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο μαζί με ολόκληρη την επιτυχημένη ομάδα του “Mama?”, MadClip, Ypo και iLLEOo. Κυριακή του Κατακλυσμού, 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στην παραλία Ποσειδώνας στην Αγία Θέκλα στη Σωτήρα σε μία από τις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού. Opening από Harmanis, Englezos, Pettis N και Michalis K.
>> Kυριακή 16 Ιουνίου, Παραλία Ποσειδώνας, Αγία Θέκλα, Σωτήρα. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy και παγκύπρια σε όλα τα καταστήματα Pizza Hut και ACS Courier. Πληροφορίες και κρατήσεις: 77777040



Νίκος Μακρόπουλος 
Έρχεται στον Κατακλυσμό της Λάρνακας...έχοντας στις αποσκευές του τις επιτυχίες του, όπως το "Παράδεισέ μου" και "Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα" που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού και με αυτά, αλλά και με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θα καταφέρει να μας χαρίσει ακόμα μια μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο.
>> Δευτέρα 17 Ιουνίου, κεντρική εξέδρα, παραλία Φοινικούδων, Λάρνακα, 23.00.

Κατερίνα Κούκα & Στέλιος Διονυσίου
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Κατακλυσμό Λεμεσού, η Κατερίνα Κούκα και ο Στέλιος Διονυσίους με οκταμελή ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Άδμητος Πιτσιλλίδης, θα παρουσιάσουν σε μία μεγάλη συναυλία «Τα πιο ωραία Λαϊκά».
>> Δευτέρα 17 Ιουνίου, αποβάθρα - έναντι Cafe Nero, Λεμεσός, 20.30.

Γιώργος Σαμπάνης
Οι εορτασμοί για τον Κατακλυσμό Λάρνακας, θα ολοκληρωθούν με μία μεγάλη συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη. Εξάλλου, ο συνθέτης και τραγουδιστής είναι ιδιαίτρεα αγαπημένος της νέας γενιάς, με μεγάλες επιτυχίες και δημοφιλή τραγούδια. 
>> Τετάρτη 19 Ιουνίου, εντρική εξέδρα, παραλία Φοινικούδων, Λάρνακα, 22.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close