Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ξενοδοχείο-στολίδι, με μοναδικές εγκαταστάσεις, για μοναδικές διακοπές

Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο Louis Ivi Mare επαναπροσδιορίζει την κατηγορία 4Lux εισάγοντας μια νέα διάσταση στη φιλοξενία.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2019

Άλλη μια ποιοτική επιλογή έχει προσθέσει στην γκάμα των ξενοδοχείων της η Louis Hotels με το νεόκτιστο ξενοδοχείο Louis Ivi Mare στην Πάφο, το οποίο από τις 22 Μαΐου ξεκίνησε τη λειτουργία του.

Το Louis Ivi Mare, αντιπροσωπεύοντας επάξια την elegant συλλογή των ξενοδοχείων της Louis Hotels, σχεδιάστηκε και διακοσμήθηκε με ιδιαίτερη καλαισθησία και σεβασμό προς το περιβάλλον.

Με το παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου να απλώνεται στα πόδια σου, το ξενοδοχείο απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από τα σημαντικότερα ιστορικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως το γραφικό λιμανάκι της Πάφου, αλλά και από πολλές διευκολύνσεις. Στις υπηρεσίες του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ και το spa που αποτελείται από δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο και σάουνα.

Το νέο ‘στολίδι’ της Louis Hotels με τις μοναδικές εγκαταστάσεις, προσφέρει στους φιλοξενούμενούς του ειδικούς χώρους ηρεμίας και χαλάρωσης, αλλά και ειδικούς παιχνιδότοπους ευρωπαϊκών προδιαγραφών και άλλες εγκαταστάσεις για παιδιά.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει διαφορετικών τύπων ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, με κάποιες να διαθέτουν ιδιωτικό jacuzzi στο μπαλκόνι, όπως επίσης ατμοσφαιρικές και άνετες πισίνες.

SO SPECIAL
Η νέα μονάδα αποτελεί το 25ο μέλος στην αλυσίδα ξενοδοχείων της Louis Hotels. Το Louis Ivi Mare λειτουργεί και στη βάση του Half-Board Plus, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες του να απολαμβάνουν πρωινό στο κεντρικό εστιατόριο και δείπνο σε οποιοδήποτε από τα τρία του εστιατόρια, ανάμεσα σε αυτά το Meze by Elliniko και το Akakiko Easy Japanese Dining, τα οποία μπορούν να επισκέπτονται και μη-ένοικοι δίνοντας ακόμα δύο ποιοτικές επιλογές για δείπνο στους κατοίκους της περιοχής
της Πάφου.

AT YOUR SERVICE
148 πολυτελή δωμάτια, τρία εστιατόρια, μία εσωτερική πισίνα και μία εξωτερική πισίνα -η μεγαλύτερη στην περιοχή της Πάφου- σε περιμένουν να βουτήξεις κυριολεκτικά και μεταφορικά στην άνεση και την κομψότητα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 26913555
Website: www.louisivimare.com
Εmail: ivimare@louishotels.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close