Περίεργος ο καιρός το τριήμερο του Κατακλυσμού

Αναλυτικά η πρόγνωση

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2019

Ασθενής χαµηλή πίεση και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή.

Το απόγευµα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού.

Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και το απόγευµα στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.

Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (14/6) αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το µεσηµέρι και µετά όµως, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και το απόγευµα στα νότια και δυτικά παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και αργότερα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 23 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

KYΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close