Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αυτοί είναι οι νικητές των Super Music Awards 2019

Το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χρονιάς ολοκληρώθηκε , χαρίζοντάς μας απόλυτα διασκεδαστικές στιγμές

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουνίου 2019

Τα SUPER MUSIC AWARDS 2019 with Pringles πραγματοποιήθηκαν χθες στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου και μας πρόσφεραν την πιο φαντασμαγορική τελετή απονομής από όλες!

Οι νικητές:

Το πρώτο βραβείο που δόθηκε ήταν αυτό του Young Idol by Seat Arona ο Βαγγέλης Κακουριώτης. Το βραβείο απένειμαν ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης Marketing Manager της εταιρίας Unicars και η Βαρβάρα Χριστοφή (ηθοποιός).

Δεύτερο βραβείο «Καλύτερη γυναίκα (modern)» η Ελένη Φουρέιρα. Το βραβείο απένειμαν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης, γνωστός pastry chef.

Καλύτερος άντρας (modern) o Σάκης Ρουβάς. Το βραβείο απένειμαν ο Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης, εκπρόσωπος της εταιρίας Kellogg's και η Έφη Παπαϊωάννου, γνωστή σχεδιάστρια ρούχων.

Βραβείο Inspiration έλαβε η Τάμτα από τους Μόνικα Παναγή Πρόεδρος ΛΟΑΤΙ και Μιχάλης Χριστοδούλου, Brand Manager SUPER FM.

Καλύτερο group: Onirama: Το βραβείο απένειμαν η Xριστίνα Κυριάκου, ηθοποιός και ο Φώτης Καράλης ηθοποιός.

Καλύτερο ντουέτο / συνεργασία: Σάκης Ρουβάς και Στέλιος Ρόκκος για το τραγούδι «Ζόρικα Βράδια». Το βραβείο απένειμαν η Μαρία Κορτζιά, γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Πιέρος Σωτηρίου, Διεθνής Κύπριος Ποδοσφαιριστής της FC Copenhagen.

Golden Idol: Ο Θέμης Αδαμαντιδης. Το βραβείο απένειμε ο Κωνσταντίνος Τσιολής, ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Καλύτερο video: Ο Stan Αντιπαριώτης για το τραγούδι - Τετράγωνα. Το βραβείο απένειμαν η Κλέλια Γιασεμίδου, μοντέλο και παρουσιάστρια και ο Άλκης Χρίστου, ηθοποιός.

Mπαλάντα της χρονιάς by Cablenet: Ηλίας Βρεττός. To βραβείο απένειμαν η Έλενα Μενελάου της Cablenet και ο Μιχάλης Χρίστου, ηθοποιός.

Καλύτερο τραγούδι:(Ακροατών SUPER FM): Νίκος Οικονομόπουλος: Τώρα τι να το κάνω. To βραβείο απένειμαν ο Κώστας Γαλάτης, ραδιοφωνικός παραγωγός και ο Χάρης Αριστείδου, ηθοποιός.

Καλύτερο International Single: Ελένη Φουρέιρα για το τραγούδι Fuego. Το βραβείο απένειμαν ο Πλούταρχος Πλουτάρχου Marketing Manager της εταιρίας Argosy Trading Company και η Χριστιάνα Αντωνίου (δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός).

Καλύτερη γυναίκα (adult): Έλενα Παπαρίζου. Το βραβείο απένειμαν η Άντρη Καραντώνη, παρουσιάστρια και ραδιοφωνικός παραγωγός και Νίκος Παναγιωτίδης (των Antique).

Καλύτερος Άντρας (adult) ο Γιώργος Μαζωνάκης και το βραβείο απένειμε ο παρουσιαστής Αντρέας Γιόρτσιος και η Μαρία Κυριάκου Αναπληρώτρια CEO Συγκροτήματος ΔΙΑΣ.

Album της Χρονιάς στον Κωνσταντίνο Αργυρό από το διευθυντή του Super Fm Ζήνων Ζηντίλης. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να παρευρεθεί αλλά έστειλε το δικό του μήνυμα στους θαυμαστές του στην Κύπρο μέσω βίντεο.

Single της Χρονιά by Χαραλαμπίδης Κρίστης: έλαβε η Έλενα Παπαρίζου από τους Μάριο Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της Χαραλαμπίδης Κρίστης και η ηθοποιός Χριστίνα Παυλίδου.

SMA LEGEND: Ο Γιώργος Μαζωνάκης. Το βραβείο απένειμε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλλης

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close