Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ένα ξενοδοχείο σ' ένα ήρεμο και πανέμορφο σημείο, γίνεται ο απόλυτος προορισμός ξεκούρασης

Ένα υπέροχο resort με μοναδικές υπηρεσίες για την απόλυτη χαλάρωση και ψυχαγωγία

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2019

Το Aldiana είναι ο απόλυτος προορισμός ξεκούρασης και διασκέδασης. Βρίσκεται σε ένα προνομιακό και ιδιαίτερα γραφικό σημείο στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας.

Το υπέροχο resort προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες για την απόλυτη χαλάρωση και ψυχαγωγία σου. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, στο Aldiana έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις μαθήματα ιστιοπλοΐας, τένις, κατάδυσης, τοξοβολίας ή να χαλαρώσεις συντροφιά με ένα δροσερό cocktail ατενίζοντας το ηλιοβασίλεμα.

Με τη φιλοσοφία του All-Inclusive, έχεις στη διάθεσή σου μια πληθώρα επιλογών σε φαγητό και ποτό, live cooking station με διαφορετικές θεματικές βραδιές, καθώς κι ένα μοναδικό gala που διοργανώνεται κάθε Παρασκευή βράδυ.

Και για όσους θέλουν να απολαύσουν χαλάρωση και ευεξία, το Welldiana Spa προσφέρει εξαιρετικά πακέτα θεραπειών σώματος και προσώπου, μασάζ, σάουνα, steam bath και jacuzzi.

Για φαγητό θα πας στo Beach Restaurant με μαγευτική θέα προς τη θάλασσα που προσφέρει φαγητό και σνακ καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μετατρέπεται σε ένα ρομαντικό, gourmet εστιατόριο. Για κάτι πιο χαλαρό το Aldiana διαθέτει δύο μπαρ, ενώ η δισκοθήκη Blue Dolphin είναι η καλύτερη έξοδος για όσους θέλουν να χορέψουν και να διασκεδάσουν κάτω από την ντισκομπάλα.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το υπέροχο resort δίνει την επιλογή ανάμεσα σε 322 μοντέρνα διακοσμημένα δωμάτια, που χαρίζουν μια ξεκούραστη και ευχάριστη διαμονή. Τα δωμάτια βρίσκονται σε διώροφες μονάδες με μπαλκόνι ή βεράντα, με θέα στη θάλασσα ή στους κήπους. Περιλαμβάνονται, επίσης, οικογενειακά δωμάτια-σουίτες, καθώς και τέσσερα δωμάτια αναπήρων. Όλα διαθέτουν σύστημα κλιματισμού, δορυφορική τηλεόραση, mini bar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και Wi-Fi.

SO SPECIAL
Στο Aldiana μπορείς να απολαύσεις την ηρεμία του τοπίου με την πανέμορφη θάλασσα και τους ολάνθιστους κήπους του ή να διασκεδάσεις με τα εντυπωσιακά live show -επαγγελματικών προδιαγραφών- που ανεβάζει στο υπερσύγχρονο θέατρό του χωρητικότητας 600 ατόμων.

AT YOUR SERVICE
Για τους αθλητικούς τύπους το Aldiana είναι ο ιδανικότερος προορισμός! Οι εσωτερικές, αλλά και εξωτερικές, αθλητικές του εγκαταστάσεις προσφέρουν όλες τις ευκαιρίες εκγύμνασης και διασκέδασης: εξωτερική και εσωτερική πισίνα, 10 γήπεδα τένις, γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ, χώρος τοξοβολίας, γήπεδο beach volley, ιστιοπλοΐα, surfing, αετοσανίδα, καταδύσεις, ποδηλασία, καθώς και αίθουσα γυμναστικής με τελευταίου τύπου εξοπλισμό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 24849010, 24849000
Website: www.aldianazypern.de
Email: info.zypern@aldiana.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close