News , Guide

Η Αναστασία Αχιλλέως, η γνωστή ως "magic hands", μοιράστηκε μαζί μας τα μυστικά της

H «Μέθοδος της Αναστασίας Αχιλλέως», μια μεταμορφωτική θεραπεία που αναπτύχθηκε από την εξειδικευμένη Facialist για τη Thanos Hotels

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2019

Η Αναστασία Αχιλλέως, την οποία η Financial Times ανέδειξε ως «magic hands», έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη μοναδική θεραπεία της, η οποία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή περιποίηση προσώπου (facial). Η Αναστασία έχει αφιερώσει πολλά χρόνια αναπτύσσοντας και τελειοποιώντας μια πολυπλατφορμική θεραπεία. Οι εκλεκτοί πελάτες της και οι πιστοί πρωτοκλασάτοι οπαδοί της, διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να επωφεληθούν από τα μυστικά της μεθόδου της, η οποία συνδυάζει στοιχεία κρανιοϊερής θεραπείας και μασάζ. 
 
Η μέθοδος της Αναστασίας Αχιλλέως
Η μέθοδος της Αναστασίας Αχιλλέως δρα σε δύο επίπεδα: προσφέρει ολιστικές συναισθηματικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα προσφέρει αποτελεσματική θεραπεία του δέρματος και μασάζ. Με ένα αξιοθαύμαστο τρόπο, αξιοποιεί τους κρανιοϊερείς ρυθμούς του οργανισμού, χρησιμοποιώντας την εμπειρία της στο ρέικι και τις θεραπευτικές γραμμές ενέργειας. Αυτή η καινοτόμος μέθοδος, ευθυγραμμίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, ανακουφίζοντας τους συνδετικούς ιστούς οι οποίοι γίνονται ολοένα πιο δύσκαμπτοι και σκληροί  με το πέρασμα του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, η μέθοδος της Αναστασίας κάνει το δέρμα δείχνει νεότερο. H ίδια πιστεύει ότι ο καθένας από εμάς χρειάζεται μια εξατομικευμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας. 

Η Αναστασία Αχιλλέως στο Anassa και το Almyra
Στα είκοσι χρόνια παρουσίας της στο χώρο της ομορφιάς, η Αναστασία δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσει τη μέθοδό της. Εργάστηκε ακούραστα με τις ομάδες σπα των ξενοδοχείων Anassa και του Almyra και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά των εξαιρετικά εξειδικευμένων μεθόδων της. Οι θεραπεύτριες παρακολούθησαν εντατικά, ιδιαίτερα μαθήματα με την Αναστασία, ώστε να κατανοήσουν πλήρως τα βασικά στοιχεία της μεθόδου της και να μπορούν να εντοπίζουν την ένταση στο πάνω μέρος του σώματος και να ανακουφίζουν με επιδεξιότητα τους μύες και τους συνδετικούς ιστούς, προσφέροντας την απόλυτη θεραπεία προσώπου.

Κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό facial – μια σφαιρική μέθοδος Ομορφιάς και Ευεξίας
Η μέθοδος της Αναστασίας Αχιλλέως είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή περιποίηση προσώπου (facial). Δεν σκοπεύει μόνο να βελτιώσει την εμφάνιση του προσώπου αλλά να δώσει επίσης μια αίσθηση ισορροπίας στον οργανισμό, συμβάλλοντας στην γενική ευεξία του ατόμου. Είναι μια καθηλωτική εμπειρία με ατμό και μασάζ που αναζωογονεί και χαλαρώνει. Κάποιες πρακτικές συμπεριλαμβάνουν, καθαρισμό των φραγμένων πόρων, μάσκες, φυσικό λίφτινγκ με μασάζ, ανακούφιση της έντασης στο σαγόνι, χαλάρωση της μυϊκής δυσκαμψίας, μείωση της κούρασης των ματιών, ανακούφιση ρινικών ενοχλήσεων και μείωση του πρηξίματος στο πρόσωπο και αύξηση της λάμψης του. Τα προϊόντα είναι μοναδικά και έχουν αναπτυχθεί με ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε να διασφαλίζεται ότι προσφέρουν τις μέγιστες θεραπευτικές ιδιότητες και άμεσα αποτέλεσματα. Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν μια συλλογή από εκχυλίσματα φυτών και αιθέρια έλαια, επιλεγμένα για κάθε πελάτη ξεχωριστά, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες, απαιτήσεις και τύπο δέρματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι πελάτες ξαπλώνουν σε ένα στρώμα με νερό, το οποίο δημιουργεί ένα χαλαρωτικό αίσθημα αιώρησης, επιτρέποντας στους θεραπευτές να φθάσουν με ευκολία, τα δύσκαμπτα σημεία στην πλάτη και το λαιμό.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close