News , Guide

Οι περιοχές που επηρεάζονται από τις σημερινές βροχοπτώσεις

Διάβασε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2019

Ασθενής χαµηλή πίεση και ασταθής αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα, µετά τη διάλυση της αραιής οµίχλης και χαµηλής νέφωσης, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα καταστεί κυρίως αίθριος. Σταδιακά, από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και ανατολικά. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 και στα νότια ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, αναµένεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη παρόλο που τοπικά στα δυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµαίνεται κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close