Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Βρήκαμε το κατάλληλο σκηνικό για ονειρεμένες και αξέχαστες διακοπές

Με μία τεράστια πισίνα, έναμικρό, φιλικό waterpark, και εξαιρετική γαστρονομία, είναι ιδανικό για μικρούς και μεγάλους

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2019

Κρυμμένο ανάμεσα σε πελώριες, καταπράσινες εκτάσεις και με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας και το μπλε του ουρανού, το Adams Beach Hotel δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για ονειρεμένες και αξέχαστες διακοπές. Είτε για μια απόδραση ηρεμίας είτε για μια ολοκληρωμένη πρόταση διακοπών, το πανέμορφο ξενοδοχείο είναι κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους.

Ανάμεσα στους καταπράσινους, εξωτικούς του κήπους και την ακανόνιστη, τεράστια πισίνα του, υπάρχει το μικρό, φιλικό waterpark, που κατασκευάστηκε ειδικά για παιδιά, αλλά και για μεγάλους. Η εξαιρετική γαστρονομία του Adams έρχεται να συμπληρώσει τις αναβαθμισμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του.

Ξεχωρίζει το ασιατικό εστιατόριο Socci Sushi Bar με το πλούσιο μενού και την ψαγμένη ατμόσφαιρα, η ταβέρνα Vala, η οποία σερβίρει κυπριακά και ελληνικά εδέσματα και φαγητό à la carte μπροστά στον ολόχρυσο κολπίσκο, που μοιάζει με ιδιωτική παραλία, και βεβαίως το μοναδικής γαστρονομίας εστιατόριο Glasshouse με την εκλεπτυσμένη μεσογειακή και διεθνή του κουζίνα, που την απολαμβάνεις με πανοραμική θέα στους κόλπους Nissi Bay και Μακρόνησος. Δύο bar, ένα pub, τρεις εξωτερικές πισίνες, μια παιδική πισίνα, μια εσωτερική πισίνα, jacuzzi, θαλάσσια σπορ, γήπεδο τένις, beach volley, health club και beauty salon, βρίσκονται επίσης στις υπηρεσίες σου!

ΔΙΑΜΟΝΗ
Τα Classic δωμάτια, τα πλήρως ανακαινισμένα Superior, οι πολυτελείς, οικογενειακές Junior και Queen Suites, καθώς και οι επιβλητικές Honeymoon, Ambassador, King και Presidential Suites καλύπτουν κάθε προσδοκία του επισκέπτη, όπως και η καινούρια Deluxe πτέρυγα με ειδικά διαμορφωμένα για ενήλικες Deluxe δωμάτια με ιδιωτική πισίνα ή σουίτες Deluxe με θέα στην παραλία.

SO SPECIAL
Είναι ένα θαυμάσια οργανωμένο και επιβλητικό resort, που βρίσκεται πάνω σε μια δική του χερσόνησο, δίπλα στις πιο προνομιούχες τοποθεσίες της Αγίας Νάπας με χρυσή αμμουδιά. Με τις εξαιρετικές υπηρεσίες του και την αναβαθμισμένη κουζίνα του, είναι πάντοτε πρώτο στις προτιμήσεις των Κυπρίων και ξένων επισκεπτών.

AT YOUR SERVICE
Τα φιλόξενα bungalow, οι σουίτες του, τα ατμοσφαιρικά δωμάτιά του, τα conference center, το Olympic Health Club & Spa, τα ψαγμένα του εστιατόρια και ειδικά το Socci Sushi Bar, προσφέρουν μια μοναδική απόδραση χαλάρωσης, γεύσης και διασκέδασης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 23840000
Φαξ: 23721274
Website: www.adams.com.cy
Εmail: adams@adams.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close