Cine News , Κινηματογράφος

Οι θερινές προβολές που θα δούμε φέτος στη μεγαλύτερη αυλή της πόλης

Η αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου φιλοξενεί και φέτος υπαίθριες προβολές ταινιών στο πλαίσιο του φεστιβάλ Φανερωμένη 19

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2019

Τα θερινά σινεμά δεν είναι τόσο διαδεδομένα στην Κύπρο ή μάλλον καλύτερα δεν υπάρχουν στην χώρα μας παρά μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις. Έτσι η επαφή μας με τα θερινά σινεμά είναι πολύ δύσκολη γι' αυτό και οι θερινές προβολές είναι πολύ δημοφιλείς. Φέτος στις 27 Ιουνίου επιστρέφει το Φεστιβάλ Φανερωμένη 19 που λαμβάνει χώρα στην αυλή του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου και ανάμεσα σε θέατρο και μουσική περιλαμβάνει και θερινές προβολές. 

Φέτος θα προβληθούν 4 δημοφιλείς κινηματογραφικές ταινίες με δωρεάν είσοδο. 

Sing!
11 Ιουλίου

Σε μια πόλη όπου κατοικούν ανθρωπόμορφα ζώα, ο ιδιοκτήτης ενός θεάτρου προσπαθεί να σώσει την περιουσία του. Στην προσπάθειά του δημιουργεί ένα διαγωνισμό τραγουδιού ο οποίος θα αλλάξει ριζικά τις ζωές των συμμετεχόντων.

Johnny English strikes again
18 Ιουλίου 

Αφού η ταυτότητα όλων των ενεργών μυστικών πρακτόρων της Βρετανίας αποκαλύπτεται μετά από μια επίθεση στο διαδίκτυο, ο Johnny English επιστρέφει με σκοπό να βρει τον χάκερ.

Mamma Mia! Here We Go Again
01 Αυγούστου
Πέντε χρόνια μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Mamma Mia! (2008), η Sophie ετοιμάζει να επαναλειτουργήσει το ξενοδοχείο της μητέρας της, «Bella Donna», ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα το παρελθόν της.

Mary Poppins Returns
29 Αυγούστου

Δεκαετίες μετά την πρώτη της επίσκεψη, η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά επιστρέφει με σκοπό να βοηθήσει την οικογένεια Banks και τα παιδιά του Michael καθώς βρίσκονται σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής τους.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close