Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Κάνουμε check-in στα 8 καλύτερα beach bars του Πρωταρά

Πάμε στα παραθαλάσσια μπαράκια του Πρωταρά για ανέμελες βουτιές και κοκτέιλ δίπλα στο κύμα

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2019

Αυτό το καλοκαίρι πάμε Πρωταρά και προγραμματίζουμε τη μέρα μας πλάι στη θάλασσα σε κάποια παραλία. Κλείνουμε ραντεβού στα καλύτερα beach bars του Πρωταρά και εκεί απολαμβάνουμε από νωρίς το πρωί παγωμένο καφέ, φαγητό το μεσημέρι και μαγευόμαστε από το μούχρωμα μέχρι αργά το απόγευμα. Μάλιστα σε κάποια από αυτά θα βρεθούμε εκεί και το βράδυ για κοκτέιλ, δυνατή μουσική ή κάποια συναυλία.

 

ANTAMOMA EVENTS VENUE & CHILL
Το όνομά του είναι συνώνυμο με όμορφες συναντήσεις. Και οι όμορφες συναντήσεις θέλουν καλή παρέα. Γι’ αυτό πάρε όλη την παρέα και πήγαινε μέχρι τo ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel στον Πρωταρά, όπου θα βρεις ένα χαριτωμένο παραθαλάσσιο μπαρ με θέα τον μικρό κολπίσκο της περιοχής, που φέτος έγινε ακόμα πιο όμορφο. Το ζωηρό αυτό μπαράκι σού ανεβάζει τη διάθεση με ψαγμένη μουσική, προσφέροντάς σου ναργιλέ, δροσιστικά cocktail και platter με τυριά και φρούτα.
(99155893) Πινίας 64, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-24.00.


NAVA SEASIDE
Δεν γίνεται να βρίσκεσαι στον Πρωταρά και να μην περάσεις από το Nava Seaside. Πρόκειται για έναν all day χώρο, όπου θα πας από το πρωί να αράξεις στην ξαπλώστρα ή το gazebo σου, χωρίς να πάρεις καν πετσέτα μαζί σου, αφού σου την προσφέρουν. Θα δοκιμάσεις ενδιαφέροντα πιάτα για μεσημεριανό ή βραδινό μοντέρνας-μεσογειακής κουζίνας και sushi και το απογευματάκι θα απολαύσεις το mojito σου. Το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ενώ αναμένονται μεγάλα ονόματα Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών για εμφανίσεις, καθώς και γνωστοί dj, ανάμεσά τους οι Σάκης Ρουβάς, Άννα Βίσση, Νίκος Βέρτης, Πέτρος Ιακωβίδης, Αντώνης Ρέμος κ.ά.
(99920444) Πέρνερας 27, Πρωταράς.


SIRENA BAY
Ένας μικρός, κρυμμένος θησαυρός μεταξύ της παραλίας Περνέρα και της Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά με μποέμ και χαλαρή ατμόσφαιρα, που έχει κερδίσει ντόπιους και ξένους. Kαταπράσινο σκηνικό, πολύχρωμα τραπεζάκια, προσεγμένη μουσική, δροσιστικά ποτά και όλα αυτά να δένουν όμορφα με την παραλία και το γαλάζιο της θάλασσας. Η κουζίνα προσφέρει σνακ, κλασικά κυπριακά πιάτα, burger και platter για να μοιραστείς με την παρέα.
(97776922) Sirena Bay, Πρωταράς.



POR EL MAR BEACH BAR
To beach bar του ξενοδοχείου Golden Coast θυμίζει ελληνικό νησί, αφού στον χώρο δεσπόζει ένα καραβάκι και κυριαρχούν οι χρωματισμοί του Αιγαίου. Διαθέτει λευκά τραπεζάκια, αλλά και πληθώρα από αναπαυτικούς καναπέδες με χρωματιστά μαξιλαράκια και πουφς σε μια λευκή και ψάθινη διακόσμηση, ικανοποιώντας έτσι κάθε διάθεση. Απόλαυσε την παγωμένη σου μπίρα ή κάποιο δροσιστικό cocktail, όπως το Cuba Libre, και αν πεινάσεις, στο μενού θα βρεις σνακς, όπως απολαυστικά σάντουιτς και χορταστικές σαλάτες.
(97650794) Golden Coast Hotel, Πινίας 64, Πρωταράς.



YIANNA MARIE RESTAURANT & BEACH BAR
Είναι ένας υπέροχος χώρος, με ανεβαστική μουσική, νόστιμα και χορταστικά γεύματα, δροσιστικά cocktail, cheese και sushi platter, ναργιλέδες και πολλά άλλα. Κατηφόρισε εδώ από το πρωί, πιες τον καφέ σου, περπάτησε στην πανέμορφη παραλία που απλώνεται μπροστά του και κολύμπησε στα καταγάλανα νερά. Το μεσημέρι δοκίμασε τα φρέσκα θαλασσινά, που σου προσφέρει, ή καλοφτιαγμένα σουβλάκια και το απόγευμα ανακάλυψε τα αλλιώτικα cocktail, πίνοντας ένα Mediterranean Fragrance στην υγεία μας. Σημείωσε ότι την Παρασκευή και το Σάββατο τα βράδια ανεβαίνουν οι ρυθμοί με dj και δυνατή μουσική.
(23814446) Λεύκολλας 21, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-02.00.



SIKO SEASIDE
Η περσινή άφιξη Salty Fig, φέτος ονομάζεται Siko Seaside. Θα το βρεις σε μία ονειρική τοποθεσία του Πρωταρά, που δεν είναι άλλη από τη μαγευτική και πολυφημισμένη παραλία του Fig Tree Bay. Ένας προσεγμένος χώρος που εκπέμπει φρεσκάδα, δροσιά και στυλ σε περιμένει να τον ανακαλύψεις. Κάνε βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της παραλίας και μετά κάθισε σε ένα από τα αναπαυτικά σαλονάκια του all day bar, που αναμένεται να συζητηθεί αυτό το καλοκαίρι. Κι επειδή μετά τις βουτιές, η όρεξη ανοίγει, βρες από το πλούσιο μενού του την επιλογή που σου ταιριάζει ανάμεσα σε σνακ, σαλάτες, μακαρονάδες, burger, καθώς και πιο εξεζητημένα πιάτα. Σου προτείνουμε από τα ζεστά ορεκτικά παναρισμένες γαρίδες με σάλτσα τσίλι (€6.90) και για κυρίως επίλεξε τη μακαρονάδα με γαρίδες και φρέσκια κρέμα (€15.90). Συνδύασε το γεύμα σου με ένα από τα signature cocktails που θα σου φτιάξει ο έμπειρος bartender του μαγαζιού. Ιδανικά θα είσαι αρακτός μέχρι αργά το βράδυ απολαμβάνοντας τον έναστρο ουρανό με την παρέα.
(97715168) Δημήτρη Λάγιου 7, Πρωταράς. Δ-Κ 09.00-24.00.



KALIΦI
Ένα μαγαζάκι, που αγαπήθηκε ιδιαίτερα πέρσι, σε περιμένει και φέτος για να σε περιποιηθεί με την ίδια φροντίδα. Ανοίγει από νωρίς το πρωί και σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις από φρέσκες σαλάτες, σάντουιτς, burger, μύδια, κάποια είδη σχάρας μέχρι και ουζομεζέ για τα δύο άτομα. Αξίζει να μείνεις μέχρι τη δύση του ήλιου για να απολαύσεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
(23833428) Ποσειδώνος 12. Δ-Κ 09.00-22.00.



DI CAPILLA SEASIDE STORIES
Για όλη την οικογένεια 

Το Di Capilla δημιούργησε τις καλύτερες συνθήκες για να φτιάξεις τις πιο ξεχωριστές αναμνήσεις πλάι στο κύμα. Δεν έχεις παρά να αφεθείς στους ειδικούς με την επίβλεψη του έμπειρου Λούη Παπαγεωργίου, που ξέρουν πολύ καλά πώς να σε φροντίσουν. Το μενού του για φαγητό έχει επιλογές για κάθε γούστο, από θαλασσινά και σνακ μέχρι gourmet πιάτα, φτιαγμένα πάντα με φρέσκα υλικά. Διοργανώνονται θεματικές βραδιές, καθώς και βραδιές με live μούσική με θέα στο απέραντο γαλάζιο και παρέα με ένα ποτήρι σαγκρία. Κάνε κράτηση Κυριακή μεσημέρι και δοκίμασε το μπουφέ με ποικιλία από σαλάτες, ζεστά εδέσματα, ακόμη και επιδόρπιο για το τέλος (€16). Είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, αφού διαθέτει μεγάλο παιχνιδότοπο και φουσκωτό.
(23831295) Παραλιακός πεζόδρομος Πρωταρά-Περνέρας. Δ-Κ 09.00-01.00.

Έντυπη Έκδοση Check In Cyprus, Ιούνιος 2019 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close