Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Το νέο πολυτελές resort της Αγίας Νάπας, σου υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία

Το New Luxury NissiBlu Beach Resort περιβάλλεται από σύγχρονες ανέσεις και προσφέρει μια επιλογή από πολυτελήκαταλύματα με θέα τη Μεσόγειο.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2019

Στο πανέμορφο θέρετρο της Αγίας Νάπας πρόκειται να ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία διαμονής! Άνετο, κομψότατο, προσεγμένο μέχρι και την τελευταία του λεπτομέρεια, το NissiBlu Beach Resort είναι έτοιμο να σε καλωσορίσει σε έναν επίγειο παράδεισο. Όλα τα δωμάτια και σουίτες έχουν εξοπλιστεί με όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να σου εξασφαλίσουν μια υπέροχη διαμονή. Όσο για τη γαστρονομία του… υπάρχουν αρκετά εστιατόρια με φόντο τη Μεσόγειο για να επιλέξεις αυτό που επιθυμείς.

Χρησιμοποιούνται ντόπια, φρέσκα προϊόντα και δημιουργούνται εντυπωσιακά πιάτα που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Το Mediterranean Buffet Restaurant σερβίρει μπουφέ για πρωινό και ετοιμάζει μεγάλη ποικιλία από θεματικές βραδιές δείπνου. Το Theros All Day Dining Bistro προσφέρει à la carte μενού από νόστιμα πιάτα με ντόπια βότανα και μπαχαρικά. Επίσης, στο Al Dente A La Carte δίνεται σημασία στις δικές σου προσδοκίες και ετοιμάζονται πιάτα στα δικά σου μέτρα υπό την επίβλεψη του αρχιμάγειρα. Οι πανέμορφοι κήποι, οι ολόδροσες πισίνες και οι ευάεροι χώροι του δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να απολαύσεις μια απόδραση μαγική, μοναδική, όπως πραγματικά σου αξίζει και όπως ακριβώς θα ήθελες να τη ζήσεις!

ΔΙΑΜΟΝΗ
Για μια απόδραση είτε με την παρέα σου ή μαζί με την οικογένεια, το θέρετρο διαθέτει 300 πολυτελή δωμάτια, ανάμεσά τους οικογενειακά δωμάτια και σουίτες με μερική θέα στη θάλασσα ή προνομιακή θέα στο απέραντο γαλάζιο.

SO SPECIAL
Με τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες, τους εκλεπτυσμένους κοινόχρηστους χώρους και τις μοναδικές πισίνες, το NissiBlu Beach Resort εγγυημένα σου εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία διαμονής, που περιλαμβάνει πολυτελείς υπηρεσίες και εξαιρετικό service δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία.

AT YOUR SERVICE
Χάρισε στον εαυτό σου στιγμές χαλάρωσης με τη μοναδική εμπειρία spa που προσφέρει. Θα βρεις από χαλαρωτικές θεραπείες μέχρι ένα μενού από υπηρεσίες που στοχεύουν στην απόλυτη ευεξία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς στο
εξειδικευμένο προσωπικό του spa. Οι εγκαταστάσεις του κέντρου ευεξίας περιλαμβάνουν επίσης εσωτερική, θερμαινόμενη πισίνα και υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ
.: 23200500
Φαξ: 23200501
Website: www.nissiblu.com
Εmail: reservations@nissiblu.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close