Μουσική , Συναυλίες & Events

Κανονικά η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στο Κούριο

Οι σημερινές εξελίξεις που αφορούν τη συναυλία του Χαρούλη

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2019

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου είναι προγραμματισμένη η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής σε συνεδρίαση του χθες Τρίτη 04 Ιουνίου, ομόφωνα, αποφάσισε όπως παρεμποδίσει την διεξαγωγή της συναυλίας και κλείσει όλους τους δρόμους από και προς το αρχαίο θέατρο.

«Λυπούμαστε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπίσουμε την κοινότητα μας. Παρά τις υποσχέσεις του αρμόδιου Υπουργού (από τον Ιανουάριο του 2017) για παραχώρηση του φόρου θεάματος στην κοινότητα Επισκοπής μέχρι και σήμερα δεν υλοποιήθηκε. Πήραμε ομόφωνη απόφαση να κλείσουμε τους δρόμους και δεν θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Χαρούλη μέχρι να αλλάξει απόφαση ο Υπουργός» ανέφερε χθες στην εφημερίδα Λεμεσός ο κοινοτάρχης κ. Λεύκιος Προδρόμου.

Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε ότι η συναυλία είναι ήδη sold-out και αναμένονται χιλιάδες θεατές από όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό.

Σημερινές εξελίξεις
Ο κοινοτάρχης του χωριού Λεύκιος Προδρόμου σε επικοινωνία που είχε με την εφημερίδα Λεμεσός ανέφερε τα εξής: «Σήμερα το πρωί λάβαμε στο Συμβούλιο fax από το Υπουργείο Εσωτερικών. Πήραμε γραπτές διαβεβαιώσεις ότι το θέμα μας θα ικανοποιηθεί. Στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα για τροποποίηση του κανονισμού περί κοινοτήτων Νόμος. Μίλησα με όλα τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου και αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων μας για περίοδο τριών εβδομάδων. Αν σε τρεις εβδομάδες δεν έχουμε αποτέλεσμα και μείνουν στις υποσχέσεις θα επανέλθουμε δριμύτεροι».

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close