Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 25 συναυλίες που θα πάμε τον Ιούνιο

Αυτές είναι οι συναυλίες του μήνα, που πρέπει να ξέρεις

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2019

Πολλές, μικρές και μεγάλες, κοντά ή μακριά μας, με γνωστά και αναγνωρισμένα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, οι συναυλίες αυτόν τον Ιούνιο, θα μας βάλουν σε mood "συναυλιακού καλοκαιριού"! Ο Ιούνιος μας βάζει για τα καλά στο κλίμα με τις πρώτες μεγάλες καλοκαιρινές συναυλίες να μας βγάζουν εκτός, στα μεγάλα ανοικτά θέατρα και τους συναυλιακούς χώρους της Κύπρου. Αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας συντροφεύσουν και αυτόν τον Ιούνιο κάτω από τον έναστρο ουρανό με αγαπημένα μας τραγούδια, μουσικές και μελωδίες. Ποια είναι η δικιά σου αγαπημένη συναυλία τον φετινό Ιούνιο. Το Check In Cyprus ετοίμασε ένα μίνι οδηγό με τις 25 καλύτερες καλοκαιρινές συναυλίες του πρώτου μήνα του καλοκαιριού και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις εισιτήριο. 

Εις Λήδραν
Το φεστιβάλ Εις Λήδραν από τις 3-6 Ιουνίου θα ακούσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες σε ένα μουσικό φεστιβάλ. Ένα τετραήμερο στη Λευκωσία, στο χώρο της Παραμυθούπολης, με ορισμένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, παρέα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον Διονύση Τσακνή. Τη δεύτερη μέρα, θα βρίσκονται μαζί μας οι Villagers of Ioannina και οι 1000 ΜODS. Την τρίτη μέρα θα βρίσκεται στην σκηνή ο Γιάννης Χαρούλης παρέα με την Ματούλα Ζαμάνη. Tην τέταρτη και τελευταία μέρα, τη βραδιά (και το stage) θα μοιραστούν δύο επιβλητικές μορφές της ελληνικής ροκ. Φυσικά μιλάμε για τον Γιάννη Αγγελάκα μαζί με τον Παύλο Παυλίδη. Μέχρι 15/5 προμηθευτείτε από την sold out tickets το πακέτο και για 4 συναυλίες στην τιμή των €30.
>> Τρίτη 4-Πέμπτη 6 Ιουνίου, Παραμυθούπολη, Λευκωσία, 19.00. Πληρ. 99810011. 

 

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές θα βρεθεί κι αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο για τρεις μουσικές παραστάσεις. 
>> Τρίτη 4 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.   

Γιάννης Χαρούλης
Μαζί με την μπάντα του, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια που τον βοήθησαν να καταξιωθεί στη συνείδησή μας ως ένας από τους πιο δυνατούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.
>> Παρασκευή 7 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.00, €25 & €20 (προπώληση). Πληρ. 99810011.

Σάκης Ρουβάς
Το απόλυτο καλοκαιρινό μαγαζί της ελεύθερης Αμμοχώστου, το Nava Seaside, άνοιξε προτείνοντας και πάλι ένα δυνατό live πρόγραμμα για όλο το καλοκαίρι, με μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα (δες Preview Μουσική). Η αυλαία ανοίγει με τον απόλυτο σταρ Σάκη Ρουβά, ο οποίος από τις πρώτες κιόλας μέρες του καλοκαιριού προσγειώνεται στον Πρωταρά και στο Nava.
>> Σάββατο 8 Ιουνίου, Nava Seaside, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Πληρ. 22777744.

Kirk Fletcher
Στην Κύπρο έρχεται ακόμη μια φορά ο ευρέως αναγνωρισμένος ως ένας από τους καλύτερους Blues κιθαρίστες στον κόσμο, KIRK FLETCHER, πραγματοποιώντας δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό στις 8 και 9 Ιουνίου. Με μια καριέρα που ξεπερνά πια τα 20 χρόνια ο Kirk Fletcher (ΗΠΑ) έχει το θαυμασμό και σεβασμό του Blues στερεώματος παγκοσμίως. Είναι κάτοχος τεσσάρων Blues Music Awards, υποψήφιος για το 2015 British Blues Award και πέρα από την σόλο καριέρα του έχει παίξει με πλειάδα γνωστών καλλιτεχνών του είδους συμπεριλαμβανομένου και του πασίγνωστου Joe Bonamassa, με τον οποίο εμφανίζεται σε δύο δίσκους του τα ‘Muddy Wolf at Red Rocks’ και το υποψήφιο για βραβείο Grammy ‘Live at the Greek Theatre’. Ο ίδιος έχει πέντε δίσκους στο ενεργητικό του με το τελευταίο ‘Hold On’ να έχει κυκλοφορήσει μόλις τον Οκτώβριο του 2018. Επίσης διετέλεσε ως ο κιθαρίστας των τεράστιων Fabulous Thunderbirds για τρία χρόνια και ηχογράφησε μαζί τους στο δίσκο ‘Painted On’. Παρέα με τους εγχώριους πρωτοπόρους του είδους The Zilla Project  σας υπόσχονται δύο αξέχαστες βραδιές.
>> Σάββατο 8 Ιουνίου, Downtown Live, Λευκωσία, 21.00.
>> Κυριακή 9 Ιουνίου, Raven’s Music Hall, Λεμεσός, 19:30.


Πυξ Λαξ 
Μετά από δύο sold out συναυλίες στη Νέα Υόρκη, μας καλούν να τουςς ακολουθήσουμε στους προορισμούς τους, όπου και θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους. Το δημοφιλές συγκρότημα θα πραγματοποιήσει κι αυτό το καλοκαίρι συναυλίες στην Κύπρο. 
>> Πέμπτη 6 Ιουνίου, Κηποθέατρο, Λεμεσός
>> Παρασκευή 7 Ιουνίου, Γήπεδο ΜΕΑΠ, Νήσου, Λευκωσία.
>> Κυριακή 9 Ιουνίου, Μεσαιωνικό Κάστρο, Πάφος, 20.30.

Γιώργος Σαμπάνης
O Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και συνθέτης της νέας γενιάς, θα βρίσκεται στο νησί για ένα μαγικό βράδυ τραγουδώντας τις αγαπημένες σας επιτυχίες δίπλα στη θάλασσα! Εξάλλου, είναι μια από τις πιο ταλαντούχες παρουσίες στην ελληνική μουσική βιομηχανία την τελευταία δεκαετία. Εκτός από εξαίσιος τρταγουδιστής, είναι και καταπληκτικός συνθέτης και δημιουργός και έχει γράψει, πέρα από τα τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος, μεγάλες επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών, οι οποίες έχουν διαπρέψει στο μουσικό στερέωμα. 
>> Κυριακή 9 Ιουνίου, Breeze Summer club, Λεμεσός, 22.00. Πληρ. 7000 5868.

Μίλτος Πασχαλίδης
O Μίλτος Πασχαλίδης ετοιμάζεται για μια καλοκαιρινή συναυλία στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο Σκαλί Αγλατζιάς στη Λευκωσία. Τα λόγια για τον Μίλτο είναι πλέον περιττά: 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Όλα με το προσωπικό του στίγμα: την πετυχημένη του ισορροπία μεταξύ ροκ και παραδοσιακής μουσικής και τη δυνατή σύνδεσή του με τον κόσμο. Η βραδιά στο Σκαλί θα τα έχει όλα: παραμύθια, κακιές συνήθειες, ιστορίες και τραγούδια που ζούνε λαθραία, παλιά και αγαπημένα τραγούδια, όπως «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος»,  «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης», τις «Πεθαμένες Καλησπέρες», αλλά και νέες επιτυχίες των τελευταίων του δισκογραφικών δουλειών.
>> Τρίτη 11 Ιουνίου, Θέατρο Σκαλί Αγλατζιάς, 21.00. Εισιτήρια: Προπώληση 18€, Είσοδος: 22€. Προπώληση εισιτηρίων: www.soldoutticketbox.com

Super Music Awards 2019
Τα Super Music Awards with Pringles έρχονται για ακόμα μια φορά, τόσο για να βραβεύσουν όλους όσοι ξεχώρισαν μέσα στη χρονιά που πέρασε όσο και για να προσφέρουν ένα δυνατό καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με τα πιο ηχηρά ονόματα (ανάμεσά τους οι Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Μαζωνάκης, Έλενα Παπαρίζου, Ελένη Φουρέιρα, Onirama, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Απέρης, Πέτρος Ιακωβίδης, Stan, Βαγγέλης Κακουριώτης κ.ά.), σε όσους θα βρεθούν την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων θα δοθεί για ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου.
>> Τετάρτη 12 Ιουνίου, Πανεπιστημιούπολη Πανεπιστημίου Κύπρου, Λευκωσία, 20.00.

Δημήτρης Μπάσης
Στο πλαίσιο της μουσικής παράστασης ‘Τρεις Φωνές’ θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στα τραγούδια που έγιναν γνωστά με τις φωνές τριών καλλιτεχνών, που καθόρισαν τρεις διαφορετικές γενιές στο τραγούδι: Στέλιος Καζαντζίδης, Δημήτρης
Μητροπάνος και Δημήτρης Μπάσης. O Δημήτρης Μπάσης λίγες μέρες νωρίτερα θα  δώσει μεγάλη συναυλία αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Μόρφου.
>> Σάββατο 8 Ιουνίου, Κρατική Έκθεση, Λευκωσία. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 22447333 & 99755489. 
>> Τετάρτη 12 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 20.45, €20. Πληρ. 25932750.



Γιάννης Πάριος 
Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, ο τροβαδούρος του έρωτα όπως τον αποκαλούν θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο για δύο μεγάλες συναυλίες. 
>> Παρασκευή 14 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού 
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Κατακλυσμός Αγίας Νάπας.

Διονύσης Σχοινάς 
Το Σάββατο, 15 Ιουνίου, το #NavaSeaside παρουσιάζει τον Διονύση Σχοινά για μια ξέφρενη βραδιά μουσικής και πάρτυ! Ο Διονύσης Σχοινάς... θα ομορφύνει τη ζωή μας... και θα μας κάνει να σιγοτραγουδήσουμε τις επιτυχίες του και να θυμηθούμε, να ερωτευτούμε, να νοσταλγήσουμε και να αναρωτηθούμε.. ακούγοντας τις μοναδικές του επιτυχίες.
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Nava Seaside, Πρωταράς. 

Πάολα
Το τριήμερο του Κατακλυσμού η Πάολα έρχεται στο νησί, μαζί με την ορχήστρα της, για δύο καυτές εμφανίσεις σε Αγία Νάπα και Λεμεσό. Ένα εφ’ όλης της ύλης πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα κομμάτια ‘Να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω’, ‘Ψεύτικα’, ‘Θυμός’ και ‘Δεν σε φοβάμαι ουρανέ’. Εγγυημένη διασκέδαση!
>> Σάββατο 15 Ιουνίου, Kaliva on the beach, Αγία Νάπα, ελ. επ. Αμμοχώστου, 21.00. Πληρ. 96629898.
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός, 23.00. Πληρ. 70004711
.

Ελένη Φουρέιρα
Η Beyoncé της Ευρώπης, όπως τη χαρακτήρισε το BBC βασισμένο στην εμφάνισή της στη φετινή Eurovision, μετά από την κυκλοφορία του ‘Tomame’, το οποίο έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart, και τη συνεργασία-έκπληξη με τον Snoop Dog, μετά από την guest εμφάνιση σε ένα ‘Casa De Papel’ βίντεο για λογαριασμό του ισπανικού Netflix, αλλά και την εμφάνιση στο Τελ Αβίβ που έκανε ακόμα και τη Madonna να ωχριά, η Ελένη Φουρέιρα έρχεται Κύπρο για μια εμφάνιση στο πλαίσιο των εορτασμών του Κατακλυσμού Αμμοχώστου, στον Πρωταρά.
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Δημοτική Πλατεία Κατακλυσμού (Fig Tree Bay), Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου, 21.30.

Μιχάλης Χατζηγιάννης
Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής, Μιχάλης Χατζηγιάννης, θα εμφανιστεί σε ένα και μοναδικό LIVE στην καρδιά του Πρωταρά, στο Verano Lounge Bar, την Κυριακή του Κατακλυσμού, στις 21:00 το βράδυ. Απολαύστε ένα από τους σημαντικότερους δημιουργούς – ερμηνευτές της μοντέρνας Ελληνικής μουσικής σκηνής σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ραντεβού στο Verano Lounge Bar την Κυριακή, 16 Ιουνίου για να υποδεχτούμε το φετινό καλοκαίρι με πολύ καλή διάθεση και μελωδικές νότες. 
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Verano Lounge, Πρωταράς. Τιμή εισιτηρίου: €20 με ένα ποτό. Πληρ. 96132590. 

Πέτρος Ιμβριος & Τριαντάφυλλος
Τον Κατακλυσμό, ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς, μας προσκαλεί σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Κύπρου, για να γιορτάσουμε μαζί του. Μάλιστα, έφτιαξε ένα πλούσιο πρόγραμμα, που συμπεριλαμβάνει συναυλίες με αγαπημένους Ελλαδίτες καλλιτέχνες, Πέτρο Ίμβριο και Τριαντάφυλλο, θαλάσσια αγωνίσματα, χορό, και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες!
>> Κυριακή 16 Ιουνίου, Λιμανάκι, Λατσί, Πάφος, 20.00. 

Αλέξια - Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων
Στις 20 Ιουνίου 2019, ημέρα που έχει ανακηρυχθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων (World Refugee Day), η Αλέξια θα φωτίσει μουσικά την πολυπολιτισμική πλευρά της Κύπρου, ώστε να ακουστεί η φωνή και ο ήχος της μουσικής των κοινοτήτων, παρουσιάζοντας εμβληματικά τραγούδια από όλον τον κόσμο στην αρμενική γλώσσα, στην ισπανοεβραϊκή, γνωστή επίσης ως Λαντίνο, στη γαλλική (Δυτική Αφρική), στην αραβική (Συρία, Λίβανος, Ανατολική Αφρική), στην κυπριακή και στην ελληνική (Σμύρνη). Η Αλέξια θα συνοδεύεται από τετραμελή ορχήστρα, ενώ σε ορισμένα από τα τραγούδια θα συμμετέχουν εκλεκτοί καλεσμένοι μουσικοί και φωνές. Στη συναυλία θα λάβουν επίσης μέρος ταλαντούχα παιδιά και έφηβοι, τόσο
Κύπριοι όσο και πρόσφυγες. Στο πλαίσιο της συναυλίας θα προβληθούν επίσης οπτικογραφημένα μηνύματα από διακεκριμένα πρόσωπα του Λος Άντζελες, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και της Κύπρου.
>> Πέμπτη 20 Ιουνίου, Τάφρος Κωνστάντζα, Λευκωσία, 20.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 22359043.

The Forest Fest Vol. III Melisses & Sardam
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Γερίου μαζί με την Επιτροπή Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Γερίου οργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο "The Forest Fest Vol. III Melisses & Sardam" η οποία θα γίνει την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στις 8μ.μ. στο Δάσος Λουρκά στο Γέρι. Στην εκδήλωση θα εμφανιστεί το δημοφιλές συγκρότημα Μέλιsses για να ξεσηκώσει το κοινό. 
>> Πέμπτη 20 Ιουνίου, Δάσος Λουρκά. Γέρι, Λευκωσία, 20.00, είσοδος ελεύθερη.

Thomas Anders
Ο Γερμανός τραγουδιστής θα παρουσιάσει τα καλύτερα τραγούδια της σόλο καριέρας του και φυσικά τις μεγάλες επιτυχίες των Modern Talking, από το ‘You’re my heart, you’re my soul’ μέχρι το ‘Cheri Cheri Lady’.
>> Παρασκευή 21 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός, 20.00, €35.


Διονύσης Σαββόπουλος και Φίλοι
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μαζί με μια πλειάδα καλλιτεχνών και εκλεκτών φίλων του, παρουσιάζει στη Λεμεσό την παράσταση ‘Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά’. Συγκεκριμένα, μαζί με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Παντελή Θαλασσινό, Κατερίνα Πολέμη και Φρόσω Στυλιανού, το Φωνητικό Σύνολο ‘Διάσταση’ και τη Φιλαρμονική Μέσα Γειτονιάς, θα παίξουν σε μια συναυλία που παρουσιάζει το Ίδρυμα ‘Θεοτόκος’, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής, δράσης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας. Μαζί τους στις ενορχηστρώσεις και στη μουσική διεύθυνση ο συνεργάτης του ‘Νιόνιου’, Γιώτης Κιουρτσόγλου, αλλά και ο συνθέτης Βάσος Αργυρίδης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
>> Σάββατο 22 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Πληρ. 25878744, 77777040.

Summer Party Vol 1 
Το Vinylio στη Λεμεσό ετοιμάζεται για ένα super Summer Party Vol 1 στο Lady's Mile στις 23 Ιουνίου. Το Vinylio σημειώνει: "Μαζεύουμε τα υπέροχα που ζήσαμε όλη την σεζόν μαζί με την Ελένα Σολέα-Χορωδία των Ονείρων , Efthivoulos Theocharous , Demetris Y. Souroullas όπου καλουμε Σ αυτή την παρέα και τους Michael Messios και Lefteris Lefkatis και πάμε να συναντήσουμε την Mαρίζα Ρίζου και τη Ρένα Μόρφη (Σούλη Ανατολή)  για μια νύχτα μαγική ονειρεμένη". Το πάρτυ μας ξεκινά στις 19.30 νωρίς το βραδάκι μέχρι τις 00.30.
>> Κυριακή 23 Ιουλίου, Captain's Cabin, Lady's Mile, Λεμεσός, 19.30. Πληροφορίες: 99300430. Προπώληση: www.tickethour.com.cy & acs courier σε όλες τις πόλεις (77777040).
 

Μαρίζα Ρίζου 
Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο και ποικιλόμορφο, με τις εμφανίσεις της στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου να παίρνουν παράταση στην παράταση και με τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση “Aπλή Μετάβαση” του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη να ολοκληρώνει μια πραγματικά επιτυχημένη χειμερινή σεζόν, η Μαρίζα Ρίζου είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία της (Πετάω, Μια άλλη ευτυχία, Πάμε μια βόλτα, Είναι μικρή η ζωή, Όχι δε θα μπορέσω), αλλά και από τον 3ο της δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Feelgood Records (ακούμε ήδη στα ραδιόφωνα το Ας γελάμε συχνά που έχουν γράψει παρέα με τον Κωστή Μαραβέγια και βέβαια το καινούριο– επίσης από τον επόμενο δίσκο- Ανάμεσα στα άστρα!). Δε γίνεται να λείπουν βέβαια διασκευές σε τραγούδια που αγαπά πολύ και που έχει πειράξει (σιγά μην τα άφηνε) παρέα με τον Μάρκο Χαϊδεμένο (επιμέλεια ενορχηστρώσεων) και με τους υπόλοιπους πολύτιμους συνεργάτες της. Καίγομαι, Αύρα, Να το πάρεις το κορίτσι, Άδωνις, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα ακούσουμε. Ανάμεσα στα τραγούδια -και όσοι την έχετε ξαναδεί live το γνωρίζετε ήδη- επιφυλάσσονται εκπλήξεις. Μπορεί να μην πει λέξη, μπορεί να μη σας αφήσει σε ησυχία. Μια δοκιμή θα σας πείσει. Καλή αντάμωση!
>> Δευτέρα 24 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: €20 και €10 Παιδικό (10 – 16 χρονών). Πληροφορίες: 99059257.

 


Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου 
Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου, σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι, η οποία έρχεται και στην Κύπρο τον Ιούνιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αμαθούσια 2019. 
>> Παρασκευή 28 Ιουνίου, χώρος στάθμευσης Αγίου Τύχωνα, Λεμεσός.

Γιάννης Πλούταρχος
Έχει περάσει μια 20ετία από τότε που το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστό, χάρη στις πρώτες του μεγάλες επιτυχίες ‘Ένας Θεός’ και ‘Φυσάει πολύ από το σπασμένο μου το τζάμι’. Ο συμπαθής λαϊκός τραγουδιστής έχει καταφέρει να εδραιωθεί ανάμεσα στους διασκεδαστές και οι μετοχές ολοένα και ανεβαίνουν. Στις επικείμενες εμφανίσεις του σε Λεμεσό και Λάρνακα θα ερμηνεύσει παλιές επιτυχίες, αλλά και τα ολοκαίνουρια ‘Τραγούδια Ακατάλληλα’, σε ένα εφ’ όλης της ύλης πρόγραμμα.
>> Παρασκευή 28 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.
>> Σάββατο 29 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Χρήστος Δάντης - φιλανθρωπική συναυλία Ζω και Επιμένω
Η σχολή χορού Just Dance Academy διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με τον Χρήστο Δάντη στις 29/6/2019 στο κοινοτικό γήπεδο Πυργών. Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθούν στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους Μικρούς Ήρωες του παιδοογκολογικού.
>> Σάββατο 29 Ιουνίου, Κοινοτικό Γήπεδο Πυργών, Πυργά, Λάρνακα. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close