Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μαγειρευτά παραδοσιακά πιάτα που ξεχωρίζουν στο "Ευ Κουζήν"

Το "Ευ Κουζήν" είναι ταγμένο στη μεσογειακή κουζίνα και σερβίρει καθημερινάπιάτα που θα σου θυμίσουν το χωριό και τη γιαγιά

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουνίου 2019

Αν αγαπάς τις αυθεντικές, μεσογειακές γεύσεις, τα αρώματα της ελληνικής και κυπριακής κουζίνας σε πιο εκλεπτυσμένες και καλομαγειρμένες συνταγές το Ευ Κουζήν είναι το εστιατόριο όπου θα βιώσεις μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. 

Σε ξεχωριστή ατμόσφαιρα
Στον χώρο του εστιατορίου ξεχωρίζουν το λευκό, μινιμαλιστικό στοιχείο, η ήσυχη γειτονιά και τα όμορφα άνθη γύρω από τα τραπέζια που δημιουργούν ένα χαλαρωτικό σκηνικό και μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα που σε χαλαρώνει.


Κουζίνα που ξεχωρίζει 
Η κουζίνα του είναι ανοιχτή και στον πάγκο προετοιμασίας όλα βρίσκονται παραταγμένα: φρούτα, λαχανικά και ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες για να δημιουργηθούν πιάτα μοναδικά. Το Ευ Κουζήν είναι ταγμένο στη μεσογειακή κουζίνα και σερβίρει καθημερινά μαγειρευτά παραδοσιακά πιάτα που θα σου θυμίσουν το χωριό και τη γιαγιά.


Δοκίμασε τη δροσερή σαλάτα ‘Εύ Κουζήν’ με χόρτα, φρούτα, τηγανητό χαλλούμι και μυρωδικά μαζεμένα από τον κήπο τους. Πεντανόστιμη και η φέτα σαγανάκι βουτημένη σε σoυσάμι και μέλι, όπως αξέχαστο θα σου μείνει το άρωμα καπνιστής πάπρικας επάνω στο τρυφερό κεμπάπ γιαουρτλού.


Όσον αφορά την ποικιλία σού προτείνουμε να δοκιμάσεις την πιατέλα κρεατικών, που έχουν ψηθεί άρτια επάνω στα κάρβουνα και συνοδεύονται από κυπριακές, φρέσκες, τραγανές, τηγανητές πατάτες.

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο βράδυ προσφέρουν ζωντανή μουσική. Κλείσε έγκαιρα τραπέζι όλες τις μέρες της εβδομάδας, γιατί το Εύ Κουζήν και η εμπειρία του, είναι πάντα σε πρώτη ζήτηση!
 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close