Πάμε Ταξίδι , Guide

H Emirates ανακοίνωσε ειδικές προσφορές για ταξίδια σε τροπικούς προορισμούς

Προγραμματίστε το επόμενο μεγάλο ταξίδι σας σε τροπικούς προορισμούς εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές προσφορές της Emirates

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2019

Με το 2019 να είναι ήδη στο δεύτερο μισό του, η Emirates προσφέρει στους Κύπριους ταξιδιώτες μια μοναδική ευκαιρία να προγραμματίσουν το επόμενο μεγάλο ταξίδι τους σε εξωτικούς και τροπικούς προορισμούς για τους επόμενους 10 μήνες. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία του κόσμου εγκαινίασε τις νέες ελκυστικές προσφορές της για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020 για όσα εισιτήρια κλειστούν μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2019*.

Μια πτήση στο δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό και η εξερεύνηση των μαγικών τοπίων στη νοτιοανατολική Ασία είναι εύκολες και βολικές, αφού η Emirates μπορεί να μεταφέρει τους Κύπριους ταξιδιώτες στη Μανίλα με 830 ευρώ. Η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων έχει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια και μέρη για street food σε όλη την Ασία, προσφέροντας παράλληλα την ευκαιρία να ανακαλύψετε τα αξιοθέατά της, όπως για παράδειγμα την πιο παλιά Chinatown. Οι ρυθμοί στη Μανίλα κινούνται γύρω από την έντονη νυχτερινή ζωή, τις τέχνες και μια από τις πιο διάσημες σκηνές indie μουσικής στην Ασία, προσφέροντας έτσι μια μεγάλη γκάμα επιλογών για όλα τα γούστα. 

Για αυτούς που θέλουν να μπουν πιο βαθιά στην ασιατική ήπειρο, το Ανόι είναι προσβάσιμο με 905 ευρώ. Στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ναό της Γνώσης, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Κομφούκιο. Είναι χτισμένος σχεδόν πριν 1.000 χρόνια και προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για περισυλλογή, διαλογισμό, μελέτη και ηρεμία, ενώ παράλληλα οι Κύπριοι τουρίστες θα μπορούν να περιδιαβούν στα μονοπάτια γύρω από αυτόν και στους ειδυλλιακούς κήπους του.
Όσοι πετούν με την Emirates από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας μπορούν να επισκεφτούν την Κουάλα Λουμπούρ κλείνοντας εισιτήριο με 1.055 ευρώ.

 Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας, όπως οι περισσότερες μεγαλουπόλεις της Ασίας, αποτελεί μια μίξη του παλιού με το νέο, προσφέροντας ένα κράμα πολιτισμού και κουλτούρας από Κίνα, Μαλάι και Ινδία, κάτι που αντικατοπτρίζεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας – από τη γαστρονομία μέχρι τις συζητήσεις έξω στο δρόμο. Οι ντόπιοι είναι γνωστοί για τη φιλοξενία τους και το πόσο φιλικοί είναι προς τους τουρίστες, ενώ σε μια τόσο κοσμοπολίτικη πόλη είναι δεδομένο ότι θα εξυπηρετηθείτε στα αγγλικά και θα λάβετε πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά σας με χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων με τους οποίους μιλάτε. 

Και μιας και οι Κύπριοι αναζητούν συνεχώς τον ήλιο του καλοκαιριού, οι Σεϋχέλλες αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για αυτούς. Το νησιωτικό σύμπλεγμα με τα 115 νησιά στον Ινδικό Ωκεανό προσφέρει αυτό που όλοι οι Κύπριοι θα ήθελαν: ιδανικές καιρικές συνθήκες, μαγευτικές παραλίες και ένας καταγάλανος ωκεανός ο οποίος είναι πλούσιος σε θαλάσσια χλωρίδα και πανίδα. Οι ταξιδιώτες από τη Λάρνακα μπορούν να φτάσουν στη νησιωτική χώρα με 1.145 ευρώ. 

Όλοι οι επιβάτες της Emirates, ανεξάρτητα από την κατηγορία ναύλου που κλείνουν, μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, ice, το οποίο προσφέρει 4.000 κανάλια με τις τελευταίες ταινίες, σειρές και μουσικές κυκλοφορίες.

Παράλληλα, όλοι τους θα δουν να τους σερβίρονται δωρεάν ποτά και φαγητά, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τους τόπους προορισμού, ενώ το service γίνεται από ένα φιλικό και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει προσωπικό καμπίνας. 
Για περισσότερες πληροφορίες για την Emirates, καθώς και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει κράτηση, τους όρους και τις προϋποθέσεις, επισκεφτείτε το emirates.com ή ελάτε σε επαφή με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το τοπικό Emirates Sales Office. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close