Shopping , News

Αυτά τα καταστήματα πάνε στο πρώτο εκπτωτικό χωριό της Κύπρου

Kαταστήματα που «κλείδωσαν» την παρουσία τους στο Neo Plaza

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουνίου 2019

Γνωστές εταιρείες, αντιπρόσωποι διάσημων και αγαπημένων brands, θα συμμετέχουν στο εκπτωτικό χωριό Neo Plaza, το οποίο θα λειτουργήσει το 2020 στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, σημαντικός αριθμός εταιρειών έχουν συμφωνήσει με την ιδιοκτήτρια εταιρεία  του εκπτωτικού χωριού, ενώ άλλες βρίσκονται στο τελικό στάδιο για επίσημη συμφωνία.
 
Μερικά από τα ονόματα που διέρρευσαν, είναι τα ακόλουθα :
 
McDonalds
18 εστιατόρια σε ολόκληρη την Κύπρο διαθέτει μέχρι στιγμής η εταιρεία Family Restaurants Andreou Co. Ltd. Ωστόσο η εταιρεία δεν διαθέτει ακόμα παρουσία στη Δυτική Λευκωσία, κενό το οποίο αναμένεται να καλυφθεί με το νέο της εστιατόριο McDonalds στο Neo Plaza. Η McDonalds ταιριάζει απόλυτα με το concept του Neo Plaza ως The ultimate Family Destination.
 
Prince Oliver
Mια από τις πιο γνωστές εταιρείες μόδας, η Prince Oliver ανταποκρίνεται διαχρονικά στις απαιτήσεις του άνδρα και της γυναίκας της σύγχρονης εποχής.
 
Schechers Shoes
Η Skechers USA, Inc., με κύκλο εργασιών ύψους 4,16 δισεκατομμυρίων δολαρίων που την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο των αθλητικών και lifestyle παπουτσιών, σχεδιάζει, αναπτύσσει και διαθέτει πάνω από 3.000 διαφορετικά μοντέλα παπουτσιών για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.
 
Matou France
Η εταιρεία Matou France που έχει πάρει τα δικαιώματα από τη γαλλική Εταιρεία εδώ και 40 χρόνια, δραστηριοποιείται ηγετικά στο χώρο της παιδικής ένδυσης στην Ελλάδα με ρούχα για νεογέννητα μέχρι και ηλικίας 16 ετών, ενώ διαθέτει και είδη βάπτισης.
 
Alba Shoes
Η γνωστή εταιρία πώλησης υποδημάτων δραστηριοποιείται σε εμπορικά κέντρα αλλά και σε ανεξάρτητα καταστήματα.
 
Anonima
Παρών στο Neo Plaza δηλώνει και η επωνυμία ΑΝΟΝΙΜΑ, η οποία διαθέτει γυναικεία ενδύματα και άλλα είδη.
 
The Mall Kiosk
Διαθέτει παρουσία σε όλα τα εμπορικά κέντρα της Κύπρου. Στο The Mall Kiosk οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις καθημερινές τους αγορές, γρήγορα και εύκολα, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον με την καλύτερη εξυπηρέτηση. 


 
Prive Sports
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2003. Στόχος της είναι να παρέχει αθλητικά είδη και casual sports wear, στους καταναλωτές ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους για αθλητισμό αλλά και περιστασιακά αθλητικά ρούχα. Διαθέτει προϊόντα από γνωστές μάρκες όπως Αdidas, Nike, Franklin Marshal, Superdry, levis, Fila, Eastpak, Under Armour κ.α.
 
Panaidis Eyewear Boutique
Η Panaidis δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών τα τελευταία 40 χρόνια και σήμερα διαθέτει 20 σύγχρονα καταστήματα στην Αττική και τα νησιά της Ελλάδας. Πρόσφατα άνοιξε το νέο της κατάστημα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet Athens. 
 
CA PAPAELINAS BEAUTY OUTLET
Το δικό της κατάστημα καλλυντικών και γυναικείας ομορφιάς θα ανοίξει στο Neo Plaza ο όμιλος C.A.Papaellinas,  ο οποίος διαθέτει μια επιχειρηματική ιστορία σχεδόν ενός αιώνα.
 
Volta Fun Town
Πρόκειται για την μεγαλύτερη αλυσίδα θεματικών πάρκων παιδικής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα με παρουσία σε πολλά εμπορικά κέντρα.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλές από τις πιο πάνω εταιρείες, όπως η PRINCE OLIVER, η Panaidis Eyewear Boutique, η Schechers Shoes, η Matou France και η Anonima διαθέτουν παρουσία στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet Athens καθώς και σε άλλα εκπτωτικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close