Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα νέο μαγαζί για ουζοκαταστάσεις, μόλις άνοιξε στην πόλη

Καλό φαγητό και παρεΐστικη ατμόσφαιρα, σε ένα στέκι με ιδιαίτερο όνομα!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2019

Η ιστορική Πλατεία Ηρώων της Λεμεσού φαίνεται πως συνεχώς ανανεώνεται και παίρνει τα πάνω της, χάρη κυρίως στα μαγαζιά που κάνουν την εμφάνισή τους στην περιοχή! Εξάλλου, πρόκειται για ένα πανέμορφο σημείο της συμπρωτεύουσας, που πλέον σου δίνει και πολλές επιλογές για έξοδο, για χαλαρό ποτό και πλούσιο τσίμπημα. 

Η τελευταία μάλιστα άφιξη στην πλατεία, άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη αρχίσει να γίνεται θέμα συζήτησης. 

Κυρίως για το όνομά της αλλά και την παρεΐστικη ατμόσφαιρά της! 

Ο λόγος για το ουζερί «Στα Ούζα μας», ένα μικρό μεν αλλά πολύ ατμοσφαιρικό μαγαζί, δίπλα στο διάσημο Άρη Λεμεσού, με ρετρό κορνίζες και ποδήλατο στον τοίχο! Εδώ θα πας για τσιμπολόγημα με την παρέα, το οποίο θα συνοδεύσεις με το ουζάκι, το τσίπουρο, το κρασάκι, τη ρακί ή τη ζιβανία σου –και ενίοτε με ζωντανή μουσική (σταθερά ρεμπέτικο τις Πέμπτες). 

Κι όταν λέμε τσιμπολόγημα εννοούμε μεζεδάκια που θα σε χορτάσουν! Ξεκίνα με σαλάτα (χωριάτικη ή ντάκο), συνέχισε με αλοιφές (τυροκαυτερή, τατζίκι, μελιτζανοσαλάτα, λευκό ταραμά κ.ά.) και αμέσως μετά διάλεξε ορεκτικά (επιλέγοντας ανάμεσα σε φάβα, μπουγιουρντί σε πήλινο, τυροκροκέτες, και κατσικίσιο τυρί σε φύλλο κρούστας με μέλι), προτού καταλήξεις στα ζεστά και κρύα πιατάκια, με θαλασσινά (σκουμπρί, γαύρος, χταπόδι, καλαμαράκι, αθερίνα κ.ά.) και κρεατικά (κεφτεδάκια σμυρναίικα, σουβλάκι κ.λπ.).

Ωστόσο, το μεγάλου ατού του μαγαζιού πέρα από τις πιατέλες στο μενού (ξεχωρίσαμε τα τσιμπήματα ούζου), φαίνεται να είναι και τα τραπεζάκια στο πλακόστρωτο! 

Τι λες; Πάμε «Στα ούζα μας»;

Πληρ. 99 349295. Τετ-Κ 18.00-01.00. Γίνονται και κρατήσεις. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close