Eating News , Εστιατόρια

Η γνωστή αλυσίδα φούρνων επέστρεψε στην παραλία

Η πρόταση για γρήγορο και συνάμα ποιοτικό φαγητό στον Πρωταρά, άνοιξε και πάλι τις πόρτες της

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2020

Η μεγαλύτερη εταιρεία αρτοκατασκευασμάτων και γλυκών, Α. Ζορπάς & Υιοί, η οποία διαθέτει πάνω από 50 καταστήματα παγκύπρια, αλλά και εστιατόρια σε όλες τις πόλεις, μας παρουσίασε (πριν από 2 χρόνια) ένα concept πολύ πρωτοποριακό και άκρως καλοκαιρινό, στην πολυσύχναστη περιοχή του Πρωταρά!

Το Zorbas by the sea, που βρίσκεται στην οδό Ιάσονος 7, άνοιξε και φέτος τις πόρτες του, απολαμβάνοντας τη μαγευτική θέα της διάσημης παραλίας Fig tree bay.

Το Zorbas by the Sea, το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ό,τι ακριβώς έλειπε από την περιοχή, θα σε στήσει και φέτος στην ουρά για ένα εύγευστο (ζεστό ή κρύο) σάντουιτς, πριν ή μετά την παραλία και μία λαχταριστή κρέπα ή βάφλα, που θα σε γλυκάνει κάθε στιγμή της ημέρας. Σου ετοιμάζει όμως και σουβλάκια, φρεσκοκομμένες σαλάτες και τα διάσημα πλέον Akai sushi της, που θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω.

Και επειδή ο καφές αποτελεί πλέον καθημερινή συνήθεια, στο νέο μαγαζί της αλυσίδας θα βρεις και το διάσημο (επίσης) Coffee Berry, που σου σερβίρει τον πιο ποιοτικό, φρεσκοκομμένο καφέ!

Στον Ζορπά θα βρεις μια πλούσια ποικιλία από αρτοδημιουργίες, ζεστά αλμυρά, γλυκά ψυγείου και παγωτό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι (όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες) μπορείς να καθίσεις και να τα απολαύσεις όλα στο casual, ευρύχωρο και συνάμα φωτεινό χώρο του, με την εκπληκτική θέα. Ακόμα, αξίζει να ξέρεις ότι λειτουργεί όλο το 24ωρο.

>> (23725704) Ιάσονος 7, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close