Ανακαλύψαμε τα πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια μέσα στο δάσος δίπλα στη λίμνη

Σιγά σιγά μπαίνουμε σε mode διακοπών και αν είσαι από αυτούς που θα κάνουν διακοπές στην Κύπρο σίγουρα μπήκες ήση στη διαδικασία αναζήτησης διαμονής σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και χώρους που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφα.

Εμείς, εδώ, στο Check In Cyprus ανακαλύψαμε κάτι διαφορετικό και πολύ ενδιαφέρον και σου το προτείνουμε. Στο χωριό Τριμίκλινη της επαρχίας Λεμεσού τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένας πολύ ιδιαίτερος χώρος όπου εκτρέφονται οξύρρυγχοι, παρασκευάζεται χαβιάρι που είναι μοναδικό στην Κύπρο ενώ στην έκταση καλλιεργούνται διάφορα φρουτόδεντρα και άλλα φυτά. Πρόκειται για το The Land of Dreams που μετράει αρκετές βραβεύσεις το τελευταίο διάστημα και συζητιέται για την λίμνη του και το καταπράσινο φυσικό του περιβάλλον. Στον χώρο λειτουργεί και εστιατόριο όπου σερβίρεται οξύρρυγχος το οποίο μάλιστα μπορείς αν θέλεις να ψαρέψεις εσύ ο ίδιος. 

Πρόσφατα το The Land of Dreams επέκτεινε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα της φιλοξενίας δημιουργώντας σε αυτό τον μαγευτικό χώρο μικρά ξύλινα σπιτάκια πλάι στη λίμνη για ξεχωριστή διαμονή. Πρόκειται για μικρά παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια βγαλμένα από ένα περιβάλλον που νομίζεις πως βρίσκεται κάπου στην κεντρική Ευρώπη. Τα σπιτάκια μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες ενώ εξωτερικά υπάρχει βεράντα με θέα τη λίμνη. 

Πληροφορίες: 99515497

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31