Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

5 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και προτείνουμε για το φετινό καλοκαίρι

Όλα όσα θα απογειώσουν το φετινό καλοκαίρι μας στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2019

Καλοκαίρι σημαίνει ήλιος, παιχνίδια στη θάλασσα, σινεμά κάτω από τα αστέρια, μουσικές δίπλα στο κύμα, κοκτέιλ και καλό φαγητό. 

Για όλα αυτά και για ακόμα περισσότερα θα πάμε και φέτος στον Πρωταρά, ο οποίος έφτιαξε μία ατζέντα γεμάτη με τα καλύτερα events. 

Kαι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τον πρώτο λόγο στο πρόγραμμα έχει η μουσική και φυσικά το σινεμά κάτω από τα αστέρια. 

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε τις εκδηλώσεις που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου στον Πρωταρά. 

Παραδοσιακό νησιώτικο Γλέντι
Στη  Δημοτική Πλατεία Μητροπόλεως στο Παραλίμνι θα στηθεί μία εκδήλωση με μουσική, χορό, τραγούδι, και παραδοσιακό κλέφτικο. Τη διασκέδαση των παρευρισκομένων θα αναλάβει το Πολιτιστικό Εγαστήρι "Παρά τη Λίμνη" του Δήμου Παραλιμνίου με τον Γιάννη Κονιτόπουλο και την παρέα του.
>> 14 Ιουνίου 2019,  Δημοτική Πλατεία Μητροπόλεως, Παραλίμνι.

Κατακλυσμός Αμμοχώστου
Ο Δήμος Παραλιμνίου, και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, ετοιμάζεται να γιορτάσει τον Κατακλυσμό, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεις. Έτσι και φέτος έχει ετοιμάσει για το τριήμερο του Κατακλυσμού ένα γεμάτο και πλούσιο πρόγραμμα, που θα χαρίσει σε όλους όσοι βρεθούν στην περιοχή ένα διασκεδαστικό και ξέγνοιαστο τριήμερο. Μάλιστα έχχει ήδη ανακοινώσει και μεγάλη συναυλία με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, που έρχεται να βάλει "Fuego" στο καλοκαίρι μας!
>> 16 Ιουνίου, Δημοτική Πλατεία Κατακλυσμού "Fig Tree Bay", 21.00. 

Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών
Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας μουσικής, η Παιδική χορωδία Δήμου Παραλιμνίου "ΑΟΙΔΩΝ ΦΩΝΕΣ" θα παρουσιάσει μία μουσική εκδήλωση με τίτλο: «Δρόμος μας τα όνειρα με χάρτη τα τραγούδια». Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Παραλιμνίου. 
>> 21 Ιουνίου, Δημοτική Πλατεία Λεύκολλα, Πρωταρά.  

7ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πρωταρά  
Στο 7ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου στον Πρωταρά, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στην Κύπρο, επέστρεψε για 7η συνεχόμενη χρονιά, προτείνοντας μας δημοφιλείς ταινίες κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό του Πρωταρά. Εξάλλου, το "Protaras Summer Film Festival" αποτελεί πλέον, τον πιο αγαπημένο ψυχαγωγικό θεσμό της καλοκαιρινής περιόδου για όσους διακοπεύουν στα ανατολικά του νησιού. Το φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου διοργανώνεται ανελλιπώς κάθε καλοκαίρι από το 2013 και έπειτα από την Νεολαία Δήμου Παραλιμνίου
>> 17 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2019,  Δημοτική Πλατεία Λευκόλλα στον Πρωταρά.

ΜοοnWalk
Tο μεγαλύτερο μουσικό ρετρό του νησιού υπο το φως της Πανσέληνου στον πανέμορφο Πρωταρά. Ο πεζόδρομος του Πρωταρά θα γεμίσει και φέτος μουσικούς και μουσικές, χάρη στο MoonWalk. Την εκδήλωση που συνδυάζει τη μουσική με τη θάλασσα και την πανσέληνο! Εξ ου λοιπόν και το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου ο παραλιακός πεζόδρομος του Πρωταρά θα "μεταμορφωθεί" και φέτος σε ένα συναρπαστικό "μουσικό μετρό" υπό το φεγγαρόφως της πανσελήνου. Ανυπομονούμε.
>> 14 Σεπτεμβρίου, παραλιακός πεζόδρομος Πρωταρά. 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close