Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Καλοκαιρινή Πρακτική άσκηση στην MTN

Η πρακτική άσκηση της MTN δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε τελειόφοιτους να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2019

Η MTN προσκαλεί όλους τους νέους που τους συναρπάζει ο κόσμος των τηλεπικοινωνιών να συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης επί πληρωμή της εταιρείας.

Η πρακτική άσκηση της MTN δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε τελειόφοιτους να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω ενός τριμηνιαίου προγράμματος (Ιούνιος-Αύγουστος) σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της MTN είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες σε έναν σημαντικό τομέα σταδιοδρομίας και να αποφασίσουν αν αυτό είναι το σωστό πεδίο σταδιοδρομίας για αυτούς. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, οι απόφοιτοι θα καθοδηγούνται από έμπειρο επαγγελματία του χώρου, ο οποίος θα τους εισάγει στα καθημερινά του καθήκοντα ενώ θα τους αναθέτει έργα με πραγματική προστιθέμενη αξία. Θα αποτελέσουν παράλληλα μέρος μιας ομάδας που θα προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σε πελάτες μέσα από έναν υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΤΝ για περισσότερες πληροφορίες ή για να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο career@mtn.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close