Καλοκαιρινή Πρακτική άσκηση στην MTN

Η MTN προσκαλεί όλους τους νέους που τους συναρπάζει ο κόσμος των τηλεπικοινωνιών να συμμετάσχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης επί πληρωμή της εταιρείας.

Η πρακτική άσκηση της MTN δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε τελειόφοιτους να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω ενός τριμηνιαίου προγράμματος (Ιούνιος-Αύγουστος) σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της MTN είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικές εμπειρίες σε έναν σημαντικό τομέα σταδιοδρομίας και να αποφασίσουν αν αυτό είναι το σωστό πεδίο σταδιοδρομίας για αυτούς. 

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών, οι απόφοιτοι θα καθοδηγούνται από έμπειρο επαγγελματία του χώρου, ο οποίος θα τους εισάγει στα καθημερινά του καθήκοντα ενώ θα τους αναθέτει έργα με πραγματική προστιθέμενη αξία. Θα αποτελέσουν παράλληλα μέρος μιας ομάδας που θα προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες σε πελάτες μέσα από έναν υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό οργανισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΤΝ για περισσότερες πληροφορίες ή για να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο career@mtn.com.cy.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31