Μουσική

10 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις το φετινό καλοκαίρι

Τα καλύτερα live που θα απολαύσουμε αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο (μέχρι στιγμής)

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2019

Το καλοκαίρι μαζί με τις διακοπές και τις στιγμές χαλάρωσης θα απολαύσουμε και πολλές συναυλίες στα ανοιχτά θέατρα της Κύπρου. Αγαπημένοι Ελλαδίτες καλλιτέχνες έρχονται στην Κύπρο με τις αποσκευές τους γεμάτες όμορφες μουσικές και τραγούδια. Από την  Ελένη Φουρέιρα, τον Κωστή Μαραβέγια μέχρι τον Γιάννη Πάριο και τον Αντώνη Ρέμο θα μας συντροφεύσουν τα δροσερά βράδια του φετινού καλοκαιριού.

Έντεκα από τις φετινές συναυλίες του καλοκαιριού που έρχεται ξεχωρίζουν και ψάχνουμε ήδη εισιτήριο.
 

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ερμηνευτές θα βρεθεί κι αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο για τρεις μουσικές παραστάσεις. 
Κυριακή 2 – Δευτέρα 3 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία / Τρίτη 4 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.   


Πυξ Λαξ 
Μετά από δύο sold out συναυλίες στη Νέα Υόρκη, μας καλούν να τουςς ακολουθήσουμε στους προορισμούς τους, όπου και θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την τριαντάχρονη πορεία τους. Το δημοφιλές συγκρότημα θα πραγματοποιήσει κι αυτό το καλοκαίρι συναυλίες στην Κύπρο. 
Πέμπτη 6 Ιουνίου, Κηποθέατρο, Λεμεσός / Παρασκευή 7 Ιουνίου, Γήπεδο ΜΕΑΠ, Νήσου, Λευκωσία / Κυριακή 9 Ιουνίου, Μεσαιωνικό Κάστρο, Πάφος, 20.30.



Γιάννης Πάριος 
Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές, ο τροβαδούρος του έρωτα όπως τον αποκαλούν θα βρεθεί αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο για δύο μεγάλες συναυλίες. 
Παρασκευή 14 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού / Σάββατο 15 Ιουνίου, Κατακλυσμός Αγίας Νάπας.

Ελένη Φουρέιρα
Η Beyoncé της Ευρώπης, όπως τη χαρακτήρισε το BBC βασισμένο στην εμφάνισή της στη φετινή Eurovision, μετά από την κυκλοφορία του ‘Tomame’, το οποίο έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart, και τη συνεργασία-έκπληξη με τον Snoop Dog, μετά από την guest εμφάνιση σε ένα ‘Casa De Papel’ βίντεο για λογαριασμό του ισπανικού Netflix, αλλά και την εμφάνιση στο Τελ Αβίβ που έκανε ακόμα και τη Madonna να ωχριά, η Ελένη Φουρέιρα έρχεται Κύπρο για μια εμφάνιση στο πλαίσιο των εορτασμών του Κατακλυσμού Αμμοχώστου, στον Πρωταρά.
Κυριακή 16 Ιουνίου, Δημοτική Πλατεία Κατακλυσμού (Fig Tree Bay), Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου, 21.30.

 


Διονύσης Σαββόπουλος και Φίλοι
Ο Διονύσης Σαββόπουλος, μαζί με μια πλειάδα καλλιτεχνών και εκλεκτών φίλων του, παρουσιάζει στη Λεμεσό την παράσταση ‘Πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά’. Συγκεκριμένα, μαζί με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Παντελή Θαλασσινό, Κατερίνα Πολέμη και Φρόσω Στυλιανού, το Φωνητικό Σύνολο ‘Διάσταση’ και τη Φιλαρμονική Μέσα Γειτονιάς, θα παίξουν σε μια συναυλία που παρουσιάζει το Ίδρυμα ‘Θεοτόκος’, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής, δράσης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας. Μαζί τους στις ενορχηστρώσεις και στη μουσική διεύθυνση ο συνεργάτης του ‘Νιόνιου’, Γιώτης Κιουρτσόγλου, αλλά και ο συνθέτης Βάσος Αργυρίδης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας. 
Σάββατο 22 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Πληρ. 25878744, 77777040.


Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου 
Οι δύο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες Γλυκερία & Μελίνα Ασλανίδου, σε μία κορυφαία μουσική συνάντηση επί σκηνής αυτό το καλοκαίρι, η οποία έρχεται και στην Κύπρο τον Ιούνιο, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αμαθούσια 2019. 
Παρασκευή 28 Ιουνίου, χώρος στάθμευσης Αγίου Τύχωνα, Λεμεσός.


200 Κιθάρες με τον Σταμάτη Κραουνάκη
Η Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου παρουσιάζει την μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο.200 κιθάρες επί σκηνής με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Αντώνη Κοΐζα και διεύθυνση ορχήστρας από τον Αντώνη Μυτακίδη. Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου και του Σταμάτη Κραουνάκη σε ρόλο ερμηνευτή. Μια συναυλία, όπου ο Σταμάτης Κραουνάκης με τη συνοδεία 200 Κιθάρων στη σκηνή τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια.
Δευτέρα 1 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. 


Γιάννης Χαρούλης 
Οι φίλοι και θαυμαστές του Γιάννη Χαρούλη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν δύο φορές αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο, τον Ιούνιο στο Κούριο και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Εις Λήδραν. 
Τετάρτη 5 Παρασκευή 7 Ιουνίου, Παραμυθούπολη, Λευκωσία / Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός.


 

Αντώνης Ρέμος 
Το πιο διάσημο reggae-pop συγκρότημα στον κόσμο, τους UB40, υποδέχεται ο Αντώνης Ρέμος σε μία μοναδική συναυλία στην Κύπρο τον Ιούλιο. Η πιο πετυχημένη reggae-pop μπάντα, UB40 ,που πρωταγωνιστεί στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 40 χρόνια! και ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, Αντώνης Ρέμος, ετοιμάζουν μια εκρηκτική συναυλία που θα αφήσει εποχή.
Παρασκευή 12 Ιουλίου, Τσίρειο Στάδιο Λεμεσός. 



Ελευθερία Αρβανιτάκη -  Γιάννης Κότσιρας 
Οι δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες συνεχίζουν την επί σκηνής συνεργασία τους σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο το φετινό καλοκαίρι. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι από τους πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού. Φέτος, ξανασυναντήθηκαν επί σκηνής μετά από μία εικοσαετία και παρουσίασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και από τραγούδια που αγαπούν και μας έκαναν να τα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο από τις ερμηνείες τους.
Κυριακή 14 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού / Τρίτη 16 Ιουλίου, Σχολή Τυφλών Λευκωσία. 



Νατάσα Θεοδωρίδου και Σταν 
Δύο αγαπημένοι μας καλλιτέχνες, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Σταν ανακοίνωσαν με τη σειρά τους το δικό τους πρόγραμμα αφού οι δύο τραγουδιστές φέτος συνεργάζονται και περιοδεύουν μαζί στην Ελλάδα. Ένας από τους σταθμούς της περιοδείας τους θα είναι και η Κύπρος αφού θα βρεθούν στη χώρα μας το Σάββατο 3 Αυγούστου στο καλοκαιρινό, παραλιακό μαγαζί της Αγίας Νάπας Kaliva on the beach. Μία από τις συναυλίες που θα πάμε αυτό το καλοκαίρι.
Σάββατο 3 Αυγούστου, Kaliva on the beach, Αγία Νάπα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close