Μουσική , Music News

Τα ΑΛΦΑ Music Tours κάνουν… "reload" για να απογειώσουν και φέτος το καλοκαίρι μας

Η μπύρα ΑΛΦΑ είναι on tour παρέα με τους Παπιγιόν για 12 events

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2019

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, το concept live εμφανίσεων που εμπνεύστηκε και υλοποίησε η μπύρα ΑΛΦΑ πέρσι το καλοκαίρι, επέστρεψαν δυναμικά στη Reloaded εκδοχή τους για να μας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης στους πιο feel-good ρυθμούς, παρέα με το συγκρότημα Παπιγιόν. 

Ξεκινώντας από όπου ολοκλήρωσαν το τελευταίο τους live για την περσινή σεζόν, το κατάμεστο από κόσμο Patio Cocktail Bar αποτέλεσε τον ιδανικό χώρο για το πρώτο από τα συνολικά 12 προγραμματισμένα events του φετινού καλοκαιριού. Το live, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Μαΐου, ξεσήκωσε την Λευκωσία και έκανε άπαντες να ανυπομονούν για τη συνέχεια, εγκαινιάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded.

Η μπύρα ΑΛΦΑ και η αγαπημένη σε όλους κυπριακή μπάντα Παπιγιόν, γεμάτοι ενέργεια, καλή διάθεση και με ένα μουσικό πρόγραμμα που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους, δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για ένα αξέχαστο live event. Σε μια άκρως παρεΐστικη διάθεση, η βραδιά εμπλουτίστηκε με διαγωνισμούς, και πολλές άλλες εκπλήξεις, ενώ παράλληλα στο live συμμετείχαν και κάποιοι από τους παρευρισκόμενους σε ρόλο ‘guest stars’, αφού είχαν την ευκαιρία να ανέβουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν με τους Παπιγιόν το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ», το οποίο γράφτηκε από την μπάντα αποκλειστικά για την μπύρα ΑΛΦΑ.  

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ και πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι με 21 events σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο, Αγία Νάπα και Πρωταρά. Μέσω των events, η μπύρα ΑΛΦΑ έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει το καλοκαίρι στην Άλφα του πλευρά, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα μεταξύ φίλων και επικοινωνώντας τις αξίες του brand: φιλία, ειλικρίνεια, αγάπη, αυθεντικότητα. Με μουσικό πρόγραμμα που διαμορφώνεται ανάλογα με τον χώρο και το κοινό, καλύπτοντας όλα τα γούστα, τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded, μας δίνουν και φέτος ραντεβού στα πιο hot-spot σημεία της Κύπρου, παρουσιάζοντας ένα ανεβαστικό πρόγραμμα σε summer-mood ύφος!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και ώρες των προγραμματισμένων events, μπορείτε να βρείτε στις σελίδες της ΑΛΦΑ στo Facebook (ALFA Beer (CY) και  Instagram (alfabeercyprus). 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close