Eating News , Εστιατόρια

The Lovers Rum: ένα blend από ρούμια με χαρακτήρα

Μ' ένα μπουκάλι ρούμι…

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2019

Το “The Lovers Rum” λανσαρίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Κύπρο από την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. 

Το “The Lovers Rum”δημιουργήθηκε απο τον συνδυασμό 2 παραδόσεων: την οικογενειακή παράδοση και το πάθος για το ρούμι, αυτό το απόσταγμα, το οποίο έδωσε τη βάση σε μερικά από κλασικά rum cocktails και από την αινιγματική και ρομαντική ιδέα της γνώσης του μέλλοντος.

Οι γυναίκες στην οικογένεια του ιδρυτή, David Cordoba, διάβαζαν Ταρώ και προέβλεπαν το μέλλον. Ήθελε να τιμήσει την μνήμη τους με αυτό το ρούμι. Ένας rum Master Blender βάζει το υγρό στα βαρέλια  για να δημιουργηθεί κάτι στο μέλλον. Με αυτό τον τρόπο προβλέπει την γεύση που θα βγει από αυτήν την διαδικασία, έτσι κάνουν και οι γυναίκες που διαβάζουν και προβλέπουν το μέλλον μέσα από τα Ταρώ.

Το “The Lovers Rum” είναι ένας συνδυασμός του πολιτισμού, του σχεδιασμού, των συναισθημάτων και της φαντασίας. Στην ετικέτα του “The Lovers Rum” μπορείτε να διακρίνετε και ένα μοναδικό χαρτί από τα Ταρώ. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεχωρίσετε όπου είστε ανά πάσα στιγμή, το αγαπημένο σας ρούμι.

Το “The Lovers Rum” είναι ένα blend από ρούμια, το κάθε ένα με το δικό τους στυλ, χαρακτήρα, προσωπικότητα, γεύση όπως ακριβώς είμαστε εμείς. Ένα μείγμα διαφορετικών φυλών και πολιτισμών.  To blend συνδυάζει τα στυλ 5 διαφορετικών συγκεκριμένων ρουμιών από Λατινική Αμερική και Καραϊβική. 

Το ρούμι ξεκινά με μια λεπτή αρχική γεύση, ένας συνδυασμός αρωματικών, φρούτων  και γλυκών νότων. Έπειτα νιώθετε στον ουρανίσκο πιπεράτες νότες, ξηρότητα και ντελικάτες τανίνες που προκαλούν την επιθυμία για περισσότερο “The Lovers Rum”.

Oι ιδρυτές:
Ο David Cordoba επίσης γνωστός ως “Mr Daiquiri”, είναι ένας κορυφαίος bartender από την Λατινική Αμερική και ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στην αγορά και κοινότητα των spirits και cocktails. Μετακόμισε στην Ευρώπη αρχές του 2000 και έγινε ένας πολυβραβευμένος εκπαιδευτής στα spirits και στο bartending. Έχει δουλέψει σαν bar manager στο Bramble του Εδιμβούργου, ένα από τα πιο γνωστά cocktail bars στην Ευρώπη έξω από το Λονδίνο. Μερικά χρόνια αργότερα μετακόμισε στο Λονδίνο ως Global Ambassador για το Bacardi Rum και θεωρείται πλέον κορυφαίος εκπρόσωπος του ρουμιού σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταξίδεψε πάνω από 65 χώρες στον κόσμο, εκπαιδεύοντας και αναπτύσσοντας παγκόσμια την κοινότητα των bartenders. Στην συνέχεια μετακόμισε στην Σιγκαπούρη ως portfolio director της Proof & Company. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ασία υπήρξε κριτής και ως μέντορας σε διάφορους παγκόσμιους διαγωνισμούς. Πρόσφατα μετακόμισε πίσω στην Ευρώπη στην Ισπανία για να ακολουθήσει το όνειρο του: Να δημιουργήσει το δικό του ρούμι.

Ο Arijit Bose, ψηφίστηκε στην Ινδία ως «India’s Most Influential Hospitality persona 2016”. Η συνεχής εξελισσόμενη πορεία του  Arijit ξεκίνησε με το πτυχίο του στο Hotel Management στη Βομβάη. Συνέχισε να δουλεύει σε διάφορα nightclub και bars, κάνοντας διάφορα  σεμινάρια για διάφορα brands σε όλη την Ινδία. Κατείχε επίσης θέσεις στα οινοπνευματώδη στις πωλήσεις και marketing. Ο Arijit επέστρεψε στην Ινδία από την Σιγκαπούρη έχοντας την θέση του Asia Pacific Brand Ambassador για το Monkey 47. Ως Former Head Bartender και ως “Man of the House” στο γνωστό 28 Hong Kong street, έγινε γρήγορα  γνωστός στην νυκτερινή ζωή της Σιγκαπούρης.  Είναι συνιδρυτής στο δικό του ρούμι το “The Lovers Rum” όπου είναι υπεύθυνος για την αγορά της Ασίας. Ταυτόχρονα τρέχει την κολλεκτίβα του « The Bar – back collective”, ένα θεσμό που στοχεύει στην βελτίωση του κουλτούρας του ποτού, στην Ινδία μέσω από εκπαιδεύσεις και ανάπτυξη  και λειτουργεί ως σύμβουλος σε διάφορα project σε μπαρ της Ινδίας και του εξωτερικού σε συνεργασία με διάφορες εταιρείες ποτών της περιοχής.

Επίσημος διανομέας του “The Lovers Rum” είναι η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22897300 ή στο info@vel.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close