News , Guide

Έρχεται το πρώτο 40άρι - Δείτε πότε "σκαρφαλώνει" η θερμοκρασία

Διάβασε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 22 Μαΐου 2019

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει σκόνη μέχρι και την Παρασκευή, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα αυξάνονται.
 
Το απόγευμα, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες, μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 34 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες, μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, εκτός από τα ορεινά, όπου αναμένεται μικρή άνοδος. Η θερμοκρασία θα παραμείνει αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 
Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο, παραμένοντας όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές και περαιτέρω μικρή πτώση την Κυριακή, πλησιάζοντας τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close