Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία παραδοσιακή ψαροταβέρνα σερβίρει νόστιμο ψαρομεζέ 30 πιάτων εδώ και 40 χρόνια

Η απόλυτη πρόταση γευστικής απόλαυσης σε ό,τι αφορά τα ψάρια και τα θαλασσινά

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2019

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η ξακουστή, παραδοσιακή ψαροταβέρνα της Πάφου αποτελεί σταθερή αξία και αγαπημένο στέκι των καλοφαγάδων, που έρχονται και απολαμβάνουν τα ολόφρεσκα ψάρια της από όλα τα μέρη της Κύπρου. Σε έναν απλά διακοσμημένο χώρο, με νησιώτικες πινελιές, απολαμβάνεις τα φρεσκότατα ψαρικά του, που μυρίζουν κυριολεκτικά θάλασσα.

Ο ψαρομεζές του Τυρίμου είναι από τους πιο πλούσιους σε ολόκληρο το νησί! Περιλαμβάνει ποικιλία 30 πιάτων που εκτός από σαλάτες και ορεκτικά, όπως ταχίνι, ολόφρεσκο, μοναδικό ταραμά φτιαγμένο από την ιδιοκτήτρια κυρία Γιωργούλλα, κύρταμα (φύκια της θάλασσας που φυτρώνουν στα βράχια της θάλασσας της Πάφου με εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες) κι άλλα πολλά, έρχονται όλων των ειδών ψάρια, σπιτικοί ψαροκεφτέδες, καβουροκεφτέδες, ρύζι με θαλασσινά, μύδια αχνιστά, κυπριακές πατάτες. Στο τέλος έρχονται φρούτα εποχής και καφέδες. Κι όλα αυτά στη μοναδική τιμή των €20 το άτομο! Ακόμη, μοναδικές είναι και η αστακομακαρονάδα όπως και η γαριδομακαρονάδα special για δύο άτομα. Σερβίρονται και ειδικά platter για δύο άτομα, με επιλογές των πελατών σε ψάρια και θαλασσινά.

Ξεχωρίζει
Με ιδρυτή τον Νίκο Τυρίμο, γέννημα θρέμμα της Κάτω Πάφου, η φημισμένη ψαροταβέρνα, συνεχίζει τώρα επάξια με τον γιο του, Χρήστο Τυρίμο, που τηρεί τις αρχές, οι οποίες βασίζονται σε τρεις σημαντικές παραμέτρους: να προσφέρεται η καλύτερη ποιότητα σε ψάρια και θαλασσινά, ένα πεντακάθαρο οικογενειακό περιβάλλον, για να νιώθεις άνετα και οικεία, και τιμές προσιτές για κάθε βαλάντιο, ώστε να απολαμβάνουν όλοι όσα έχει να προσφέρει.

Φρέσκο-φρέσκο
Είναι η απόλυτη πρόταση γευστικής απόλαυσης σε ό,τι αφορά τα ψάρια και τα θαλασσινά! Εκτός από τον πλούσιο ψαρομεζέ του, κάνε κράτηση για να απολαύσεις μια μερίδα από τα ψάρια ημέρας, που περιλαμβάνουν: συναγρίδες, ασπρόβλαχο, σορκούς, σκάρους, κουρκούνες, καλαμάρι φρέσκο στη σχάρα και αστακούς/καραβίδες κατόπιν παραγγελίας. Ακόμη, στρείδια φρέσκα, τα οποία σερβίρονται ωμά σε platter με πάγο, λεμόνι και tabasco, και τα απολαμβάνεις μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Info: (26941731, 26942846 & 97808120) Aγαπήνωρος 71, Κάτω Πάφος. Δ-Κ 11.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close