Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η αστεράτη νέα άφιξη της Λευκωσίας, μόλις άνοιξε τις πόρτες της

Αυτό είναι το νέο, σούπερ εντυπωσιακό loung bar/restaurant, που μόλις άνοιξε

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2019

H αναμονή τελείωσε και η άφιξη που όλοι περιμέναμε, μόλις άνοιξε τις πόρτες της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναστατώσει ευχάριστα τους λάτρεις της καλής εστίασης της πρωτεύουσας και όχι μόνο.

Ο λόγος για το το Jolly Joker, το ολοκαίνουργιο και πολύ φινετσάτο lounge bar/restaurant που μόλις προσγειώθηκε στην πολυσύχναστη οδό Στασικράτους (στο χώρο όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν το Fogo e Brasa) στη Λευκωσία. Ένας χώρος προσεκτικά σχεδιασμένος αλλά και με πάθος για δημιουργικότητα! 

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι πέρα από το ιδιαίτερο concept και την σύγχρονη αισθητική, που μαγνητίζει τα βλέμματα, το Jolly Jocker ήρθε για να προσφέρει στους επισκέπτες του μια νέα και πολύ ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Πρόκειται κυρίως για ένα lounge bar με μουσικές επιλογές από Dj καθημερινά όπου μπορείς να καθίσεις άνετα στο μπαρ του αλλά και εστιατόριο. 

Το μενού του θα είναι βασισμένο στα κυπριακά προϊόντα, με πιάτα με προσεγμένη εμφάνιση και βαθιά γεύση, και θα φέρει τη βαριά υπογραφή του κορυφαίου executive chef του εστιατορίου Sense (βραβεύθηκε πρόσφατα με Michelin Plate στον οδηγό Michelin) του ξενοδοχείου Athens Was, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου και του ταλαντούχου συνεργάτη του Δημήτρη Δημητριάδη.

Στα ηνία της state of the art κουζίνας θα συναντήσουμε το διακεκριμένο ελλαδίτη σεφ Αλέξανδρο Κάρλο, πλαισιωμένο από μια αξιόλογη ομάδα σεφ από Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως μάλιστα δήλωσε αποκλειστικά στο Check in Cyprus ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, "και οι τρεις επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε στο συγκεκριμένο project -εγώ, ο Δημήτρης Δημητριάδης και ο Αλέξανδρος Κάρλος- πρεσβεύουμε κατά κύριο λόγο την ελληνική κουζίνα. Αυτό που μας ζητήθηκε να κάνουμε από τους ιδιοκτήτες του Jolly Jocker είναι να εμπλουτίσουμε το μενού με αρκετά κυπριακά προϊόντα και ελάχιστα πιο διεθνή. Η ελληνική κουζίνα έχει έναν απίστευτο πλούτο, τον οποίο χαιρόμαστε να αξιοποιούμε, δημιουργώντας πιάτα με βάση την παραδοσιακή γεύση, άρτια μαγειρεμένα αλλά πιο μοντέρνα δοσμένα στην τελική τους παρουσίαση. Κατ' επέκταση θα μπορούσα με λίγα λόγια να χαρακτηρίσω το μενού του Jolly Jocker ως μεσογειακό, με πολύ έντονο το ελληνοκυπριακό στοιχείο, δοσμένο με ένα μοντέρνο τρόπο". 

Όσον αφορά στα πιάτα που ανυπομονούμε να απολαύσουμε στην ολοκαίνουργια άφιξη της πόλης "Tα αλμυρά λουκουμαδάκια τυριών με χαλούμι και φέτα, μαρμελάδα τομάτας με βασιλικό και αφρό μαστίχα από τη μία και από την άλλη τα σουτζουκάκια χταποδιού με κρέμα φάβας, σάλτσα τομάτας και chutney κάπαρης. Επίσης θα έλεγα και τα χοιρινά μάγουλα αγκιναράτα με κρέμα λεμονάτης αγκινάρας, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, baby carrots και σάλτσα αρωματισμένη με λεμονόχορτο και το αρνίσιο κιλότο γιουβέτσι τομάτα, φρέσκια ρίγανη, κρέμα λιαστής τομάτας και μάραθος. Και τέλος φυσικά τα εξαιρετικά επιδόρπιά μας". Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ.  

(22777774) Στασικράτους 26, Λευκωσία. Δ-Σ 18.00-02.30 (η κουζίνα κλείνει στις 23.30). 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close