19 May-9 June 2019

Το Havana Experience μας ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της κουβανέζικης κουλτούρας

Όποιος είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά, ένα από τα πολύ-φημισμένα street parties του Havana Experience, σίγουρα θα σας έχει μεταφέρει την αξέχαστη εμπειρία.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2019

Ζωντανή  μουσική, λάτιν ρυθμός, ξέφρενος χορός, έντονα κουβανέζικα στοιχεία, κέφι και δροσερά cocktail, πάντα με την υπογραφή του Havana Club είναι μερικά από τα βασικά συστατικά που καταφέρνουν να ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους στον μαγικό κόσμο της Κούβας. Δεν είναι κρυφό άλλωστε, πως οι Κουβανοί γνωρίζουν καλά τι πάει να πει διασκέδαση και με το λάτιν ταπεραμέντο τους είναι εύκολο να μας παρασύρουν στους ρυθμούς τους. 

Το Havana Club, πριν ακόμα το γευτεί κανείς, μας προϊδεάζει για ένα εξωτικό ταξίδι στη γενέτειρα του. Εμπνευσμένο από τη ψυχή της Αβάνας, έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να αποτελεί φόρο τιμής στη μακρόχρονη ιστορία του αλλά και για να γιγαντώνει τον μύθο του. Έτσι λοιπόν, το Havana Experience είναι ο ιδανικός τρόπος για να το γνωρίσουμε ξανά και να μάθουμε τα ιδιαίτερα μυστικά του. Όταν αυτό συνδυάζεται με καλή μουσική, θρυλικά cocktails όπως το Cuba Libre, Havana Daiquiri, Old Fashion αλλά και το Cuban Mojito τότε η «γνωριμία» γίνεται ακόμα πιο ελκυστική… 



Το Havana Experience μετά την τεράστια επιτυχία του σε Λευκωσία και Λάρνακα, μεταφέρει το κέφι σε καλοκαιρινούς προορισμούς  με 3 μοναδικά πάρτι, στο Ammos Beach Bar στη Λάρνακα στις 19 Μάϊου, στο Nava Beach Bar στον Πρωταρά στις 26 Μάϊου και στο Μαντάμ στη Λεμεσό στις 9 Ιουνίου, υπόσχοντας  ακόμα περισσότερες στιγμές διασκέδασης για τους λάτρεις του αυθεντικού κουβανέζικου ρούμι.
 
Προετοιμαστείτε ανάλογα, κάνοντας εξάσκηση τις χορευτικές σας ικανότητες και αφήστε το κουβανέζικο πνεύμα να σας βάλει στο ρυθμό.  Ένα είναι σίγουρο πως σε αυτά τα events θα διασκεδάσετε με τη ψυχή σας και θα πάρετε μια γεύση από τη μακρινή Αβάνα.. 

Μια γεύση από τα προηγούμενα Havana Experience πάρτι θα σας πείσει… 


     

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close