13-19 June 2019
Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Pokémon Detective Pikachu

Η πρώτη live action ταινία των αγαπημένων μας Πόκεμον!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2019

Σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι συλλέγουν Πόκεμον για να κάνουν μάχες, ένα αγόρι συναντά τον Πίκατσου που επιδιώκει να είναι ένας ντετέκτιβ.

Η πρώτη live action ταινία των αγαπημένων μας Πόκεμον με τον Ryan Reynolds να δανείζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Πίκατσου.

Οι απανταχού φαν των Πόκεμον μπορούν τώρα να δουν τον Πίκατσου στη μεγάλη οθόνη όπως ποτέ άλλοτε, ως Ντετέκτιβ Πίκατσου, ένα Πόκεμον που σαν και αυτό, άλλο δεν υπάρχει! Στην ταινία εμφανίζονται και πολλοί άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες Πόκεμον, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες και προσωπικότητα.

Η ιστορία ξεκινά όταν ο ατσίδας ντετέκτιβ Harry Goodman εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ωθώντας έτσι τον 21χρονο γιο του Tim να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση τον βοηθά ο πρώην συνεργάτης του Harry, ο Ντετέκτιβ Πίκατσου: ένας ξεκαρδιστικός, λατρευτός σούπερ μπελάς που μπορεί να μπερδέψει ακόμα και τον ίδιο τον εαυτό του. Συνειδητοποιώντας ότι έχουν την ικανότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, ο Tim και ο Πίκατσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μυστήριο. Ψάχνουν για ίχνη κάτω από τα νέον φώτα των δρόμων της πόλης Ράιμ - μιας σύγχρονης μητρόπολης όπου οι άνθρωποι και τα Πόκεμον ζουν δίπλα-δίπλα – και συναντούν μία σειρά από χαρακτήρες Πόκεμον. Σταδιακά ξεδιπλώνεται μία συγκλονιστική πλοκή, καθώς απειλείται η ειρηνική συνύπαρξη των Πόκεμον με τους ανθρώπους, αλλά και ολόκληρο το σύμπαν τους.

Η σκηνοθεσία είναι του Rob Letterman, ενώ πρωταγωνιστούν οι Justice Smith, Kathryn Newton και Ken Watanabe.

Καθ 17.30 και ΣΚ 15.00

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close