Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία αυθεντική ψαροταβέρνα με παιδότοπο στο Ζύγι

Μια γραφική, παραδοσιακή, κυπριακή ψαροταβέρνα μεφρεσκότατο ψαρομεζέ ή επιλογές σε νοστιμότατο κυπριακό ψάρι

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2019

Όλοι γνωρίζουν την αυθεντική ψαροταβέρνα Το Ξέφωτο στο Ζύγι, που σερβίρει ολόφρεσκο κυπριακό ψάρι κατευθείαν από τις βάρκες του. Αποτελεί μια νόστιμη επιλογή για να απολαύσεις τους ολόφρεσκους θησαυρούς της θάλασσας. Οι άνθρωποί του βγαίνουν από νωρίς με τις βάρκες τους και γεμίζουν τα δίχτυά τους με όλων των ειδών ψάρια που ικανοποιούν κάθε γούστο. Οι βιτρίνες του γεμίζουν καθημερινά με την καλύτερη ψαριά κι έτσι έχεις μεγάλη επιλογή στο να διαλέξεις τι πιάτο θέλεις να απολαύσεις. Καθετί φτιάχνεται με σεβασμό στις παραδοσιακές γεύσεις και όλοι απολαμβάνουν με ευχαρίστηση τη μεγάλη ποικιλία της αγαπημένης ψαροταβέρνας. Ο ψαρομεζές είναι €20 το άτομο και η ποικιλία σε κρύα ορεκτικά και νόστιμα πιάτα θα ενθουσιάσει και τον πιο απαιτητικό. Όμως, στο Ξέφωτο μπορείς να απολαύσεις και πλουσιότατες μερίδες, όπως λαχταριστά μπαρμπούνια, λιθρίνια, συναγρίδες, γόπες, διάφορα της βάρκας, κουρκούνες, σκάρους, μαρίδες, τσιπούρες, λαβράκια, φιλέτο και μαλάκια, χταπόδι, καλαμαράκι, σουπιές, γαρίδες και μύδια. Κλείσε τραπέζι τώρα και απόλαυσε κυπριακή φιλοξενία και ψάρι από τον τόπο σου!

Ξεχωρίζει
Το Ξέφωτο είναι με τα όλα της μια γραφική, παραδοσιακή, κυπριακή ψαροταβέρνα. Εδώ πρόκειται να απολαύσεις αυθεντικό, φρεσκότατο ψαρομεζέ ή επιλογές σε νοστιμότατο κυπριακό ψάρι, που μαγειρεύεται με μαστοριά. Εξάλλου, οι άνθρωποι της ψαροταβέρνας είναι μερακλήδες και επαγγελματίες στο είδος τους.

Φρέσκο-φρέσκο
Οι βάρκες του βγαίνουν κάθε μέρα στα ανοιχτά για να πιάσουν στα δίχτυά τους ολόφρεσκο, λαχταριστό, ντόπιο ψάρι. Κι έπειτα οι πιατέλες του Ξέφωτου γεμίζουν με το νόστιμο, καλομαγειρεμένο ψάρι στη σχάρα ή στο τηγάνι για να το απολαύσεις εσύ και η παρέα σου στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του.

Info: (24332378) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 2, Ζύγι, επ. Λάρνακας. Τρ-Παρ βράδυ. Σάββατο ανοιχτό από μεσημέρι μέχρι το βράδυ χωρίς διακοπή & Κυριακή από μεσημέρι μέχρι τις 19.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close