Μουσική , Music News

Eurovision 2019: Υποχωρεί η Κύπρος στα στοιχήματα - Άνοδος για χώρα έκπληξη

Τα πάνω κάτω στους πίνακες των προγνωστικών έφεραν οι τελευταίες πρόβες στο Τελ Αβίβ

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2019

Για ακόμη μία φορά ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Γιουροβίζιον μας δείχνει πόσο απρόβλεπτος είναι κι όλα αυτά βέβαια μετά από τις μεταβολές που γίνονται τις τελευταίες ώρες στους πίνακες των προγνωστικών των γραφείων στοιχημάτων. 

Το παιχνίδι των προγνωστικών τα τελευταία χρόνια απότελεί ένα άμεσα συνδεδεμένο με τον διαγωνισμό παιχνίδι που το παρακολουθούμε στενά αφού κατά κάποιο τρόπο καταγράφει τις τάσεις που επικρατούν καταγράφοντας τις επιδόσεις των τραγουδιών. 


Το Αζερμπαιτζάν φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της νίκης αφού τις τελευταίες ώρες καλπάζει στους πίνακες των γραφείων στοιχημάτων 

Η πρόβα της Ελβετίας χθες ήταν εκείνη που έφερε τις πρώτες μεταβολές στον κατά τα άλλα στεθερό για αρκετές εβδομάδες πίνακα των στοιχημάτων. Έπειτα η σημερινή πρόβα της Μάλτας και μετά από λίγο του Αζερμπαιτζάν άλλαξε τα δεδομένα. Το ρυθμικό τραγούδι της Μάλτας άφησε πίσω στην 9η θέση πλέον την Κύπρο ενώ το Αζερμπαιτζάν που φαίνεται να εντυπωσιάζει πέρασε από τις πολύ κάτω θέσεις στην πρώτη δεκάδα για να φτάσει μέχρι πριν από λίγο στην πέμπτη θέση εκτοπίζοντας και την Ελβετία που πέρασε στην έκτη θέση. Όπως φαίνεται ο φετινός διαγωνισμός παρουσιάζει τώρα μετά τις πρόβες των χωρών των δύο ημιτελικών ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

 

 

Αν και η Ολλανδία φαίνεται να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί μαζί με την Ρωσία εντούτος το παιχνίδι τώρα ξεκινάει και μέχρι τον τελικό θα δούμε πολλές ανατροπές και εκπλήξεις. Τα πράγματα για την Κύπρο μέχρι στιγμής δεν είναι και πολύ ευοίωνα αφού η συμμετοχή μας σύμφωνα πάντα με τα γραφεία στοιχημάτων παρουσιάζει πτωτικές τάσεις όπως ακριβώς και η Ελλάδα. Παρόλα αυτά η χώρας φαίνεται να τεραμτίζει πρώτη στο πρώτο ημιτελικό κινδυνεύοντας όμως να μείνει και εκτός δεκάδας στον τελικό. 

Μέχρι στιγμής τα μεγάλα φαβορί σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων και τα προγνωστικά τους είναι οι Ολλανδία, Ρωσία, Ιταλία, Σουηδία και πλέον το Αζερμπαιτζάν που αναμένεται να ανέβει ακόμα πιο ψηλά, ίσως και στην κορυφή.

Πως διαμορφώνεται ο πίνακας στοιχημάτων τις τελευταίες ώρες 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close