Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5+1 summer spots του Πρωταρά που ανυπομονούμε να επισκεφτούμε φέτος

Τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά μαγαζιά επέστρεψαν

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2019

Οι θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών μας έβαλε στη διαδικασία να αναζητήσουμε διέξοδο προς την παραλία αναζητώντας ξανά τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά στέκια. Οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα και οι εξορμήσεις στις παραλίες ξεκίνησαν και μπάινουμε σιγά σιγά στο mood του καλοκαιριού. Αν δεν το έχεις καταλάβει το κυπριακό καλοκαίρι ξεκίνησε γι' αυτό ετοιμάσου για εξόρμηση στα παραλιακά μέρη του νησιού. 

Και αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν θα κάνουμε check-in στα αγαπημένα μας παραλιακά στέκια του Πρωταρά, θα απολαύσουμε το βαθύ μπλε της θάλασσας και θα χαλαρώσουμε ατελείωτες ώρες εκεί απολαμβάνοντας κοκτέιλ, νόστιμα πιάτα και καλή παρέα. Ποια είναι όμως εκείνα τα στέκια του Πρωταρά που ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά εκεί; 

 



Sirena Bay
Ένας μικρός κρυμμένος θησαυρός, μεταξύ της παραλίας Περνέρα και Αγίας Τριάδας στον Πρωταρά με μποέμ και χαλαρή ατμόσφαιρα. Kαταπράσινο σκηνικό, πολύχρωμα τραπεζάκια, προσεγμένη μουσική και όλα αυτά να δένουν όμορφα με την παραλία και το γαλάζιο της θάλασσας. Η κουζίνα προσφέρει σνακ, κλασικά κυπριακά πιάτα, burger και platter για να μοιραστείτε με την παρέα.
(97776922) Sirena Bay, Πρωταράς.



Antamoma Events Venue & Chill Out Bar
To ξενοδοχείο Golden Coast Beach Hotel, λοιπόν, στον Πρωταρά δημιούργησε αυτό το πολύ χαριτωμένο παραθαλάσσιο μπαρ με θέα προς τη θάλασσα, με το πολύ όμορφο όνομα Αντάμωμα. Το Αντάμωμα έχει θέα στον μικρό κολπίσκο της περιοχής, είναι πλούσιο σε χρώμα και χαλαρή μουσική, σου ανεβάζει τη διάθεση με συνοδεία ναργιλέ, δροσιστικών cocktails, cheese & fruit platters. Βάλε το λοιπόν στην λίστα σου για το υπόλοιπο του καλοκαιριού και πάρε την παρέα σου και επισκέψου το.
(99155893) Πινίας 64, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-00.00.



Nava Seaside
Opening 15 Μαΐου 
Πρόκειται για έναν all day χώρο, όπου μπορείς να πας από το πρωί να αράξεις στην ξαπλώστρα ή το gazebo σου, χωρίς να πάρεις καν πετσέτα μαζί σου, αφού σου την προσφέρει ο χώρος. Θα δοκιμάσεις ενδιαφέροντα πιάτα για μεσημεριανό ή βραδινό, μοντέρνας-μεσογειακής κουζίνας και sushi, και το απογευματάκι θα απολαύσεις cocktail και αλκοόλ. Το βράδυ οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ενώ αναμένονται μεγάλα ονόματα Κυπρίων και Ελλήνων καλλιτεχνών για εμφανίσεις, καθώς και γνωστοί dj.
(99920444, www.navabeachbar.com) Πέρνερας 27, Πρωταράς.

Cliff Bar
Ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά στέκια κάθε σεζόν. Θα το βρεις στην άκρη του γκρεμού, στην παραλία του Κόννου στο ξενοδοχείο Grecian Park που εκτός από συγκλονιστική θέα, θα βρεις και εξαιρετική λίστα cocktail με το Cliff Bar Sensation να απογειώνει τη διάθεσή σου. 
(23844000)



Καφενείον, Cavo Maris 
Βασισμένοι σε εκείνη την εικόνα του κλασικού καφενείου, οι δημιουργοί του ομώνυμου μαγαζιού στο ξενοδοχείο Cavo Maris στον Πρωταρά έφτιαξαν έναν υπέροχο χώρο μέσα σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον δίπλα στην πανέμορφη παραλία της περιοχής, με απρόσκοπτη θέα, ιδανικό για παρεΐστικες στιγμές αλλά και ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Το παραδοσιακό Καφενείον που έκανε την εμφάνισή του πριν από περίπου 2 χρόνια αγαπήθηκε τόσο πολύ, που περιμένουμε κάθε χρόνο την επαναλειτουργία του. Πιστό λοιπόν και φέτος στο ραντεβού του επέστρεψε και φέτος έτοιμο να μας δροσίσει δίπλα στο κύμα. Εδώ λοιπόν θα πας για να απολαύσεις το ουζάκι σου, με το δροσερό αεράκι να σου χαϊδεύει το πρόσωπο, και θα το απολαύσεις με έναν μικρό μεζέ με τσιμπήματα ως συνοδευτικό για το ούζο. Δεν σερρβίρεται φαγητό, αλλά καφέδες, δροσερό τριαντάφυλλο και σουμάδα, γλυκά του κουταλιού, παγωτό αλλά και δροσερό μαχαλεπί!



Kaliφi
Το γνωρίσαμε πέρσι και το αγαπήσαμε πολύ. Ανοίγει από νωρίς το πρωί και σερβίρει πολύ καλό καφέ, σνακ και τσιμπήματα. Το μεσημεράκι μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στις φρέσκες τους σαλάτες, σάντουιτς, μπέργκερ, μύδια, κάποια είδη σχάρας αλλά και τον ουζομεζέ για τα δύο άτομα. Όταν το φως πέσει, τη θέα από την υπέροχη δύση του ήλιου μπορείς να την απολαύσεις με ένα ποτό στο χέρι: μία παγωμένη μπίρα, κρασί, ουζάκι και κοκτέιλ. Θα το βρεις στην περιοχή Κάππαρη και στην τοποθεσία όπου σήμερα βρίσκεται το ξενοδοχείο Μάλαμα και η παραλία Σκούταρη.
(99829095)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close