Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτό είναι το κορυφαίο οικογενειακό ξενοδοχείο στην Κύπρο

Το 1ο από τα 25 Kορυφαία Oικογενειακά Ξενοδοχεία στην Κύπρο και το 21ο στην Ευρώπη

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαΐου 2019

Το ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα – Κύπρος, ξεχώρισε στα "TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2019", λαμβάνοντας δύο σημαντικές διακρίσεις για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την άνεση που προσφέρει, τις εγκαταστάσεις, τα προγράμματα και δραστηριότητες ψυχαγωγίας, την αξία κόστους διαμονής και για τη συνολική εμπειρία του επισκέπτη.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο, ανακήρυξαν μέσω των αξιολογήσεων τους το ξενοδοχείο Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα – Κύπρος, ως: «Το 1ο Κορυφαίο Οικογενειακό Ξενοδοχείο της Κύπρου» και "Ένα από τα Κορυφαία Οικογενειακά Ξενοδοχεία της Ευρώπης", ανάμεσα στα καλύτερα  25 πεντάστερα ξενοδοχεία σε Κύπρο και Ευρώπη. 

Ανάμεσα στα πολυάριθμα διεθνή βραβεία που έλαβε από τότε που άνοιξε τις πύλες του, το ξενοδοχείο βραβεύθηκε πέρυσι από το TripAdvisor ως «Ένα από τα 25 Κορυφαία Οικογενειακά Ξενοδοχεία στην Ευρώπη», με ένα δεύτερο βραβείο "Εξαιρετικής Υπηρεσίας", καθώς και με το 1ο βραβείο του Travelers’ Choice Award 2018, ως «το Κορυφαίο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στην Κύπρο».

Ο ιστότοπος TripAdvisor απονέμει τα βραβεία στα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2019, σύμφωνα με τα Travelers’ Choice Awards της ταξιδιωτικής πλατφόρμας, με βάση την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών και των αξιολογήσεών τους από εκατομμύρια διεθνείς ταξιδιώτες. Τα δεδομένα συγκεντρώθηκαν εντός περιόδου 17 χρόνων κατανομής βραβείων από το TripAdvisor.

Το ξενοδοχείο 314 δωματίων μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις και προσθήκες, είναι ένα σύγχρονο και πολυτελές θέρετρο στην Κύπρο με μοντέρνα αισθητική, που αποτελεί έναν αποκλειστικό, οικογενειακό ή και ιδιωτικό μοναδικό προορισμό, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της νέας εποχής. Το Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα έχει αναβαθμιστεί ώστε να προσφέρει πολυτελή διαμονή σε ποικίλους τύπους δωματίων και σουίτες, εγκαταστάσεις αναψυχής σε 5 διαφορετικές εξωτερικές πισίνες, lazy river και εσωτερική πισίνα, εσωτερικά και εξωτερικά μπαρ, συναρπαστικά προγράμματα ψυχαγωγίας για παιδιά και ενήλικες, πολυτελή γαστρονομία σε 7 εστιατόρια, όλα σε ένα μοντέρνο περιβάλλον θέρετρου 5 αστέρων, με τις καλύτερες εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Ο κ. Ανδρέας Αντωνίου, Γενικός Διευθυντής του Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα, ανέφερε σχετικά : "Εκ μέρους της ομάδας του ξενοδοχείου Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να λάβουμε για ακόμη μια φορά τα βραβεία του TripAdvisor Travelers' Choice Awards 2019 για τα κορυφαία οικογενειακά ξενοδοχεία, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες μας. Είμαστε υπερήφανοι που το ξενοδοχείο μας δεν είναι μόνο πρώτο στην κορυφή της Κύπρου, αλλά βρίσκεται ανάμεσα στα  25 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη!

Προσθέτει, επίσης: "Συγχαρητήρια σε όλους τους προϊστάμενους του τμήματος και τις ομάδες τους για όλη τη σκληρή δουλειά και είμαι βέβαιος ότι θα προχωράμε μπροστά συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να βελτιώνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας, καθ 'όλη τη θερινή περίοδο".

Για να δείτε τις κριτικές και τις απόψεις των ταξιδιωτών για το Olympic Lagoon Resort Αγία Νάπα, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο: https://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Hotels-cFamily-g190372

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close