17-18 May 2019
Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Λεμεσός υποδέχεται το πρώτο Poké εστιατόριο στην Κύπρο με ένα υπέροχο πάρτι

Πες κι εσύ Aloha… στο Pokeloha

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2019

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, το συγκρότημα Columbia Restaurants, προσκαλεί τους λάτρες της ψαγμένης υγιεινής, εξωτικής διατροφής (και όχι μόνο), να γιορτάσουν το πρώτο Poké εστιατόριο στην Κύπρο.

H νέα γαστρονομική άφιξη της Λεμεσού με όνομα Pokéloha, έφερε στις αρχές του 2019 για πρώτη φορά στην Κύπρο, το περιβόητο Poké trend, σερβίροντας πολύ ιδιαίτερες επιλογές από χαβανέζικο σούσι και κλέβοντας από την πρώτη μπουκιά, τις καρδιές και τις εντυπώσεις των ήδη πολλών του οπαδών.

Η ολοήμερη γιορτή «Say Aloha to Pokéloha», είναι μια μοναδική ευκαιρία για όσους δεν έχουν δοκιμάσει ακόμη τις εκρηκτικές γεύσεις του εστιατορίου, να απολαύσουν μια συναρπαστική και γευστική εμπειρία με κεφάτο εορταστικό vibe, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τροπικό περιβάλλον. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό, το οποίο καλείται να έρθει με ανεβασμένη διάθεση και άδειο στομάχι, για να απολαύσει στο έπακρον, μια μέρα αφιερωμένη στη διασκέδαση à la Hawaii.

Στο χώρο θα υπάρχει ο πιο νόστιμος Τροχός της Τύχης, μοιράζοντας δωροκουπόνια για Poké bowls και γλυκά Mochi Balls με γέμιση παγωτού, ενώ οι selfies θα έχουν χαβανέζικο twist με την βοήθεια ενός ειδικά σχεδιασμένου τροπικού photo wall. 

Ραντεβού στις 17 Μαΐου λοιπόν, στο Pokéloha στην οδό Αγ. Ανδρέου στη Λεμεσό, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, για μια πρωτότυπη γιορτή γεύσης που υπόσχεται να ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους αλλά και χορτοφάγους και καλοφαγάδες παντός είδους. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες poke-loha.com, facebook.com/Pokeloha και instagram.com/pokeloha.


 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close