Μουσική , Συναυλίες & Events

Το Dolce club γίνεται σούπερ πολυχώρος που θα λατρέψεις!

Μεταμορφώνεται στο Breeze Theama Venue και το νέο απόκτημα της πόλης, θα ενθουσιάσει

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2019

Το πολυτελές club της Λεμεσού, το Dolce, το οποίο από τότε που άνοιξε τις πύλες του αποτέλεσε στέκι για τους λάτρεις της διασκέδασης, αλλά και της καλής ζωής, αλλάζει χέρια, φιλοσοφία και διακόσμηση, και μας προτείνει κάτι εντελώς νέο.

Περνά λοιπόν στα χέρια ενός ομίλου διασκέδασης που όχι μόνο έχει φέρει άλλον αέρα στη νυχτερινή ζωή της Κύπρου, αλλά συνάμα εξακολουθεί να πρωτοπορεί. Ο λόγος για τον όμιλο Breeze, που υπόσχεται για ακόμα μία φορά να πρωτοπορήσει παρουσιάζοντας ένα νέο concept για τα δεδομένα του νησιού, που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. 

Το Dolce club λοιπόν, μεταμορφώνεται σε Breeze Theama Venue, αποτελώντας την καινούργια πρόταση από τον όμιλο Breeze για το καλοκαίρι του 2019.

Ο χώρος θα αποτελείται από δύο διαφορετικά concept, με ανάλογη διακόσμηση και φιλοσοφία. 

Από τη μία, στον εξωτερικό χώρο θα φιλοξενείται το THEMA VENUE, ένας χώρος ιδανικός για να φιλοξενήσει οποιαδήποτε εκδήλωσή σας, είτε αυτή είναι εταιρικό party, είτε γαμήλιο δείπνο, είτε κάποιο live events κ.λπ. Ο συγκεκριμένος χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει από 400-1000 άτομα (ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης και του κάθε ενδιαφερόμενου), και θα διαμορφώνεται ανάλογα με την εκδήλωση που θα φιλοξενεί (κυρίως όσον αφορά στην επίπλωση -μπορεί να αποκτήσει από επίπλωση κλαμπ μέχρι επίπλωση γάμου).

Από την άλλη, στον εσωτερικό χώρο θα βρίσκεις το 4711 Limassol, που έχει να σου προτείνει ένα concept live clubbing... που θα απογειώνει τα βράδια σου. Ένας κλειστός χώρος, ανακαινισμένος, διακοσμημένος και εξοπλισμένος με κυκλικούς καναπέδες, όπου η πολυτέλεια θα είναι ευδιάκριτη σε κάθε του σημείο, με τις αποχρώσεις του μαύρου και του χρυσού να κυριαρχούν.

Πέρα από το κυρίως stage, θα έχει 2 bars, για να εξυπηρετεί άνετα όλους τους θαμώνες (400-500 άτομα), θα υπάρχουν island tables, ενώ στα συν βάλε και το σύγχρονο υποσύστημα και φωτισμό.  Αυτό ωστόσο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις είναι η εντυπωσιακή είσοδος σε σχήμα Πυραμίδας... 

Και ναι, ανυπομονούμε, όχι μόνο για να "γνωρίσουμε"¨το νέο concept της πόλης της Λεμεσού, αλλά και γιατί αυτό το καλοκαίρι το 4711 θα φέρει κοντά μας τη Μύκονο και την Αθήνα....

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close