Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Μία new age καντίνα δημιουργεί μικρές γευστικές απολαύσεις

Ένας all day dinning χώρος για ξεχωριστές στιγμές και γεύσεις

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2019

Το Neocanteen όπως άλλωστε και το όνομα του, είναι ένα από τα μοναδικά στο είδος του εστιατόρια στο νησί. Ένα casual, all day εστιατόριο, σε μίνιμαλ διακόσμηση, σκανδιναβικού τύπου ξύλινες κατασκευές και χαρακτηριστικό πράσινο τοίχο στον εξωτερικό του χώρο. Προσφέρει μια πανδαισία γεύσεων σε ένα άνετο περιβάλλον με διάχυτη την θετική ενέργεια, που θα σε ταξιδεύσουν στην απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Βρίσκεται στην πάροδο Νιγρίτας, στην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου ΙΙΙ στη Λάρνακα.



Θα βρείτε τις πόρτες του ανοιχτές καθημερινά, για πρόγευμα και brunch, μεσημεριανό και καφέ, ή για βραδινό, για να γευτείτε γκουρμέ απολαύσεις.

Οι έμπειροι σεφς του Holy Cow, έχουν επιστρατεύσει όλο τους το ταλέντο και την αγάπη τους για την τέχνη της μαγειρικής παρουσιάζοντας στην κάρτα φαγητού γαστρονομικές δημιουργίες. Το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στη ποιότητα των φρέσκων υλικών που επιλέγονται με μεράκι και στην ετοιμασία των εδεσμάτων με σεβασμό προς τον πελάτη. Μια φιλοσοφία που καθορίζει και την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στο χώρο του εστιατορίου.



Στο  Holy Cow το concept του all day dinning, δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις του καλού φαγητού να απολαύσουν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας εξαιρετικής ποιότητα φαγητό σε προσιτές τιμές, δροσιστικά signature cocktails και χειροποίητα artisanal γλυκά που μαγνητίζουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close