Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό είναι το απόλυτο healthy spot της πόλης

Ένα μαγαζί πουδημιουργήθηκεμε την συνεργασία γιατρών, διατροφολόγων και του γνωστού chef Γιώργου Κυπριανούμε στόχο να προσφερθεί στον κόσμο υγιεινό φαγητό υψηλής ποιότητας

Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2019

Tο Romvos Healthy food Take Away δημιουργήθηκε και λειτούργησε στην πόλη της Πάφου με την συνεργασία γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, διατροφολόγων, θεραπευτών, του γνωστού chef Γιώργου Κυπριανού, έμπειρων μαγείρων και παραδοσιακών μαγειρισσών με στόχο να προσφερθεί στον κόσμο υγιεινό φαγητό υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με άριστη γεύση σε εξαιρετικές τιμές. To μενού του μαγαζιού ανανεώνεται και εμπλουτίζεται καθημερινά με απίθανες γαστρονομικές εκπλήξεις ενώ αυτή την περίοδο θα βρεις εκεί και νόστιμες νηστίσιμες επιλογές καθημερινά. 



Τι θα βρεις εκεί 
Το μενού περιλαμβάνει επιλογές από superfoods συνταγές και πιάτα, μαγειρευτά, όσπρια, σαλάτες, φρέσκους χυμούς, βιολογικό καφέ, γλυκά, επιδόρπια και σνάκς  χωρίς γλουτένη και ζάχαρη. Το Romvos Healthy Food χρησιμοποιεί φρέσκα υλικά, επομένως  είναι υγιεινά και νόστιμα αφού αναδεικνύονται οι γεύσεις και τα αρώματα των φαγητών καλύτερα!  Χρησιμοποιούνται ιδανικές θερμοκρασίες ψησίματος ούτως ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτες οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, οι πρωτεΐνες αλλά επίσης και για να μην δημιουργούνται βλαβερές χημικές ουσίες όπως οι ετεροκυκλικές αμίνες!

Για το ψήσιμο των κρεάτων γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία με στόχο την απομάκρυνση των τοξινών. Εκεί που χρησιμοποιούνται κάρβουνα τοποθετούνται στο πλάι ενώ τα λαχανικά και τα φρούτα πλένονται με φιλτραρισμένο νερό χωρίς χλώριο και βαρέα μέταλλα. Επίσης όλα τα σκεύη μαγειρέματος είναι ποιότητας και πιστοποιημένα για την καταλληλότητα τους! Επιπλέον το κατάστημα χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο εποχιακά προϊόντα, μόνο βιολογικό ή εξαιρετικά  παρθένο ελαιόλαδο το οποίο είναι πλούσιο σε γεύση και διατροφική αξία, δεν τηγανίζουν ποτέ στο ίδιο λάδι δεύτερη φορά και οι σάλτσες και τα ντρέσσινγκς που χρησιμοποιούνται είναι φρεσκοφτιαγμένα. 



Δίαιτα ειδικά για σένα 
Το Romvos Healthy Food προσφέρει κάτι το μοναδικό. Σου δίνει την ευκαιρία να παρασκευάζονται ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία γεύματα δίαιτας ή διατροφής σε συνεννόηση με τον διαιτολόγο-διατροφολόγο σου, γεύματα για όσους ακολουθούν συγκεκριμένη δίαιτα ή διατροφή, γεύματα προσαρμοσμένα σε ιατρικές παθήσεις, γεύματα απλά για όσους θέλουν να τρώνε πιο υγιεινά και για όσους θέλουν να ανακαλύψουν καινούργιες γεύσεις και καινούργιους γευστικούς συνδυασμούς.
 
(26220952) Βασιλέως Κωνσταντίνου 72, και Λέσβου γωνίας, 8021, Πάφος. Δ-Σ 09.00-16.00. 
Facebook: Healthy food - Romvos Take away
Instragram: romvoshealthyfood
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close